• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

14:45

VULETIĆ UDARIO NA TERZIĆA: Želi da Partizan umre kako bi Zvezda mogla da živi i osvaja titule!

Partizan

VULETIĆ UDARIO NA TERZIĆA: Želi da Partizan umre kako bi Zvezda mogla da živi i osvaja titule!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić pričao je bez ustručavanja o trenutnom stanju u FK Partizanu, Savu Miloševiću, pojačanjima, ali i Crvenoj zvezdi i njenom poslovanju

Na pitanje ko želi da uništi Partizan Vuletić je rekao: 

-  Pre dve godine u jednom velikom interjuu Zvezdan Terzić je objasnio da su Zvezda i Partizan kao dva gladijatora u areni i tada izjavio da jedan može da živi samo ukoliko drugi umre i da je zadatak onom jednom da pusti krv onom drugom kako bi onaj jedan mogao da živi. Čini mi se da se ta želja za uništenje Partizana poklapa sa aktuenlnim društvenim trenutkom i najbolje u prilog tome govori i broj penala dosuđenih za Crevenu zvezdu u ovoj polusezoni. Iza svega toga stoji sportsko-politička organizacija koja ima za cilj da, ne samo Zvezda osvaja titule, nego i da Partizan nestane sa sportske mape i da u svim sportovima ne bude ni drugi. Verujte mi, Partizan treba da bude srećan i što je živ! Ta ideja je pokušana da se ostvari prošle sezone sa Radničkim iz Niša, a ove godine to isto je pokušano i sa Vojvodinom, ali nešto im ne ide...- kazao je Vuletić u emisiji Bez ustručavanja.

OVAKO JE ZVEZDA HTELA DA GA UKRADE! Suma otkrio šta su mu komšije nudile i zašto je izabrao Partizan!

ON JE ZAVRŠIO S PARTIZANOM! Defanzivac nije u planovima, želi ga slovački klub

 

Osvrnuo se na Gasportom, koji je glavni sponzor Crvene zvezde.

- Pitanje je koliko se Gaspromu isplatilo tada da uloži u Zvezdu koja nije igrala Evropu? Koliko je bilo isplativo jednom velikanu Gaspromu da ulaze u reklamu koja je mogla da se vidi samo od Subotice do Surdulice? Ni danas nije drugačija priča. Zvezda ima čak šest puta više prihoda od Partizana koja proizvod dobrog poslovanja, već nekih drugih sistema plaćanja, pre svega donacija i sponzorstava. FSS je neko ko sudeluje u celoj toj priči. Partizan je kao pepeljuga u celoj toj priči!

Trener Savo Milošević ima podršku čelnika kluba, poručio potpredsednik crno-belih.

 - Cela uprava je iza Miloševića. On je došao u teškom trenutku na mesto trenera, kada je Partizan imao mnogo problema, i uspeo je da dođe do titule u Kupu. Uradio mnogo hrabrih poteza koje bi retko ko smeo. Uspeo je u junu mesecu da napravi veliki presek i da precrta čak 15 igrača i da preporodi igru Partizana koja sada izgleda veoma dobro što i rezultati to i pokazuju -poručio je Vuletić.

SRPSKI BISERI NEĆE U ZVEZDU I PARTIZAN! U inostranstvu mogu da dobiju veći novac, a igraju pod manjim pritiskom!

UEFA VEČNA LISTA! Evo gde su Zvezda i Partizan!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeka peka

pre 4 godine

inace ih ne osvajamo...??? Ajde malo recituj ...

Vuki

pre 4 godine

Da toliko gleda svoj klub koliko gleda Zvezdu, oni ne bi bili tu gde jesu ...

Goran

pre 4 godine

Razlika izmedju ova dva lika je samo u imenu i nista vise.

NEBOJŠA

pre 4 godine

OVAJ ČOVEK NE VOLI PARTIZAN,NEGO PATOLOŠKI MRZI ZVEZDU,KAO ŠTO JE TO VUJOŠEVIĆ NEKAD.I PROĆI ĆE ISTO.PRE ILI KASNIJE NEKO ĆE SHVATITI DA TAKAV STAV SAMO ŠTETI PARTIZANU.UNIŠTAVATI PROTIVNIKA PA MAKAR I SAM PROPAO.TO NAŠIM KLUBOVIMA NE TREBA,SAMO DONOSI ŠTETU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija