• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2020

14:29

GOTOVO! PARTIZAN DOBIO VELIKO POJAČANJE! NBA šampion stigao među crno-bele! (FOTO)

Partizan

GOTOVO! PARTIZAN DOBIO VELIKO POJAČANJE! NBA šampion stigao među crno-bele! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan od ovog utorka jači je za Džejmsa Mekadua, nekadašnjeg dvostrukog šampiona NBA lige sa ekipom Golden Stejt Voriorsa

Košarkaški klub Partizan doveo je Džejmsa Mekadua (27), nekadašnjeg igrača Golden Stejt Voriorsa i dvostrukog NBA šampiona, potvrđeno je registrom igrača KSS.

PARTIZAN DOVODI DVOSTRUKOG NBA ŠAMPIONA! Nekadašnji igrač Golden Stejta pregovara sa crno-belima! (VIDEO)

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je naveo u ponedeljaka da taj klub ima dva kandidata za mesto centra i Mekadu je traženo pojačanje.

Foto: Youtube printscreeen

Momak rođen januara 1993. godine je visok 206 centimetara i ima 104 kilograma, a snalazi se na četvorci i petici. Potekao je iz Virdžinije, a studirao je na Severnoj Karolini.  Na NBA draftu 2014. nije izabran, ali je imao korektan učinak u najjačoj ligi na svetu.

Mekadu je posle tri sezone u Golden Stejtu igrao i u Evropi i to za Torino i Bešiktaš gde je bio do dolaska u Partizan. On je u NBA igrao od sezone 2014/2015 do sezone 2017/2018.

Prve tri sezone je odigrao u Golden Stejtu gde je dva puta bio šampiona NBA lige, četvrtu u Filadelfiji, pre nego se preselio u Evropu. Na 111 utakmica u najjačoj ligi na svetu je imao prosečno po tri poena i 1.7 skokova uz 52 odsto šuta iz igre i 53.4 odsto sa slobodnih bacanja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija