• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2020

10:55

DARUŠAFAKA NEMA VELIKA IMENA, ALI...Trinkijeri očekuje mnogo posla u Turskoj!

Partizan

DARUŠAFAKA NEMA VELIKA IMENA, ALI...Trinkijeri očekuje mnogo posla u Turskoj!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da će u meču trećeg kola Top 16 faze Evrokupa protiv Darušafake presudno biti igra u napadu

Crno-beli posle dva kola u drugoj fazi EK imaju maksimalan učinak, a utakmicu sa turskim timom dočekuju posle serije pobeda.

- Biće tvrda utakmica, veoma su visoki na pozicijama tri,četiri i pet. Dobre su atlete, izvanredno igraju odbranu. Biće veoma važno kako budemo igrali u napadu, moramo igrati pametno i donositi brze odluke u napadu. Darušafaka možda nema velika imena, ali igraju tvrdu košarku i uvek su u stanju da te izbace iz ritma. Gledajući rezultate italijanske lige, Trento je malo "pukao" i naša pobeda tamo više nije tako važna, a to znači da moramo sve iznova. Teška utakmica na strani, odmorni su. Biće mnogo posla - rekao je Trinkijeri novinarima pred polazak za Istanbul.

(FOTO) PONOS! Veličković: Nisam smeo ni da maštam...

OD SKUPLJAČA LOPTE DO REKORDERA! Veličković emotivno posle izbijanja na vrh liste igrača sa najviše nastupa za Partizan!


Turski tim posle dva kola u Top 16 fazi ima skor od jedne pobede i jednog poraza, a trener crno-belih upitan je i šta će biti Partizanove prednosti u sutrašnjem meču.

- Još uvek ih nisam našao. Mislim da će ključno u utakmici biti kako mi napadamo, kakve odluke budemo pravili na terenu. Visoki su i brzi, odlično pokrivaju reket, što znači da moramo da budemo više nego perfektni u spejsingu. Ako imamo dobar spejsing i ako ne zaustavljamo loptu, onda možemo imati neku prednost. To se mora napraviti na terenu -  zaključio je Trinkijeri.

Meč između košarkaša Darušafake i Partizana igra se u utorak od 18.15 u Istanbulu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija