• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.01.2020

14:08

ZADAR STIŽE U "PIONIR"! Trinkijeri: Sada svaka utakmica vredi duplo!

Partizan

ZADAR STIŽE U "PIONIR"! Trinkijeri: Sada svaka utakmica vredi duplo!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora da ima dobar pristup protiv Zadra u meču 17. kola ABA lige

- Zadar je ekipa koja je ove sezone dobila Cedevita Olimpiju, Crvenu zvezdu i Budućnost. Mislim da to dovoljno govori. Imamo šest kola do kraja ligaškog dela sezone i sada svaka utakmica za sve timove vredi duplo. Dobar pristup, koncentracija i dobra odbrana su nam potrebni da nastavimo naš put kojim smo krenuli - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

U prvom ovosezonskom meču, crno-beli su slavili u dvorani "Krešimir Ćosić", a sutrašnji duel je prilika da beogradski tim dođe do devete uzastopne pobede u regonalnoj ligi.

SPREMA SE SPEKTAKL! "Pionir" će goreti kao nekada: Partizan rasprodao sve karte za Darušafaku!


Bek crno-belih Ognjen Jaramaz istakao je da je susret sa ekipom koja drži 11. poziciju u regionalnoj ligi važan, jer su već pravili iznenađenja protiv favorita.

- Važna utakmica je pred nama protiv tima koji je ove sezone pokazao da je i te kako u stanju da ugrozi najjače ekipe u ligi. Sa druge strane, verujem da ćemo sutra odigrati maksimalno koncentrisano, pokazati dobru igru i da ćemo uspeti da nastavimo sa dobrim rezultatima u regionalnom šampionatu - poručio je Jaramaz.

Meč između košarkaša Partizana i Zadra igra se sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Štark arene.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija