• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2020

23:00

(VIDEO) ZA RAZLIKU OD TURSKE, SADA SMO UŠLI U TUČU! Veličković otkrio ključ pobede nad Darušafakom, a onda sa knedlom u grlu progovorio o Kobiju!

Partizan

(VIDEO) ZA RAZLIKU OD TURSKE, SADA SMO UŠLI U TUČU! Veličković otkrio ključ pobede nad Darušafakom, a onda sa knedlom u grlu progovorio o Kobiju!

Podeli vest

Kapiten KK Partizan Novica Veličković istakao je da je ključ pobede nad Darušafakom nešto čvršća igra u odbrani u odnosu na meč pre sedam dana u Turskoj

Partizan se osvetio Darušafaki za poraz od prethodne nedelje i sa ogromnim šansama dočekuje preostala dva kola u TOP 16 fazi Evrokupa gde očekuje vizu za četvrtfinale.

Nije lako igrati ove utakmice, jer moraš da ih dobiješ. U Turskoj smo izgubili. Bili smo na početku u grču, ali smo posle odbranom uspeli da zatvorimo mnogo stvari. Danas smo odgovorili na njihovu igru sa puno kontakata, za razliku od duela u Turskoj ovaj put smo ušli u "tuču" - rekao je Veličković posle meča.

(VIDEO) PARTIZAN TURCIMA NAPLATIO SA KAMATOM! Crno-beli se revanširali Darušafaki i došli na korak do TOP 8!

Kapiten crno-belih je otkrio da crno-beli ne razmišljao o prvom mestu u grupi, već da idu korak po korak.

- Idemo korak po korak. Ne razmišljamo o prvom mestu. Očekuje nas prvo derbi, pa gostovanje Virtusu u Bolonji - rekao je rekorder po broju nastupa u crno-belom dresu osvrćući se na predstojećo duel protiv Crvene zvezde.

- Kao što sam hiljadu puta do sada rekao derbi je derbi. Sigurno najlepša utakmica u srpskoj košarci, ali do ponedeljka imamo dovoljno vremena da se pripremimo - rekao je Veličković.

Zatim je progovorio o nedavno stradalom Kobiju Brajantu i sa knedlom u grlu smogao snage da se oprosti od jednog od košarkaških uzora.

- Mi smo odrasli uz njega. Nema deteta na svetu koji njegove poteze nije probao da skine. Velika tragedija i tuga, ćerkica je bila sa njim. Svet je izgubio jednog velikog sportistu. On je čovek koji je svojim profesionalizmom i radom pomerao granice. U košarci je to nekoliko imena iz NBA lige koji su uticali na celu košarku. Jako mi je teško! - rekao je Veličković.

Partizan u ponedeljak igra meč ABA lige protiv Crvene zvezde, a samo dva dana kasnije se sastaje sa Virtusom u Bolonji.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija