• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2020

12:32

DOĐITE U BEOGRAD AKO HOĆETE IGRAČE PARTIZANA! Vazura otvoreno o Sadiku, Stevanoviću, Pavloviću...

Partizan

DOĐITE U BEOGRAD AKO HOĆETE IGRAČE PARTIZANA! Vazura otvoreno o Sadiku, Stevanoviću, Pavloviću...

Podeli vest

Generalni direktor Miloš Vazura poručio da Partizan više neće prodavati igrače “budzašto” i da svako ko bude želeo fudbalerer crno-belih mora da dođe u Beograd i pregovara

Plasmanom u Ligu Evrope podigli smo vrednost ekipe za 20 procenata, igrom u grupnoj fazi  postali zanimljivi svim evropskim klubovima. Otkako sam u Partizanu, a to je pet godina, više ne idemo na pregovore u Monako, Rim ili Milano, već govorimo zainteresovanim kupcima: „Dođite vi u Beograd, ako ste zaista spremni nekog da dovedete". Monako je zbog Strahinje boravio dvaput u Srbiji, posle toga je cela delegacija Rome, sa generlanim i sportskim direktorom, sekretarom i advokatom, probala da uzme Pavlovića, međutim, već smo se dogovorili sa Francuzima. Menjamo način rada, voleli bismo da nastavimo u tom ritmu, da cena igrača raste. Mada, Partizanu nije važno samo da prodaje, već da stvara igru, rezultate, to je najvažnije. Uostalom, to je razlog što nismo još nekog prodali ove zime, cilj je da opet uđemo u Ligu Evrope i podignemo vrednost igrača - istakao je Miloš Vazura.

Partizan je ove zime prodao Strahinju Pavlovića Monaku za 10.000.000, potencijalno čak 13.000.000 evra, a doveo Bojana Matića iz Vojvodine za svega 120.000 evra.

ĐURIĆ UDARIO PO UPRAVI PARTIZANA ZBOG ILIĆA! Igrao je za 3.000 evra mesečno, a danas uzimaju 50.000 i NE ZNAJU DA HODAJU!

PARTIZAN STIGAO U DOHU! Milošević: Možete da nas gledate kao RUSKI TIM!

 

Spekulisalo se da bi moglo da bude još potpisa u oba pravca, međutim, kako sad stvari stoje, sva je prilika da će crno-beli u gotovo neizmenjenom kadru nastaviti sezonu. 

Bićemo spremniji od drugih ekipa iz Srbije

Crno-beli su već šest dana u Dohi, učestvuju na atraktivnom turniru u konkurenciji Rostova, Lokomotive i Spartaka, trebalo bi da im bude snažan zamajac za početak prolećnog dela sezone na teritoriji Srbije.

- Prvi put imamo ovako jake provere u pripremnom periodu. Bićemo spremniji od drugih ekipa iz Srbije, nijedan drugi superligaš nije imao ovako ozbijne protivnike, niti učestvovao na snažnom turniru kao mi. Isto tako, nikad nijedna ekipa iz Srbije nije imala uslove za rad kao što su naši u Kataru. Hvala organizatorima, omogućili su nam izvanredne mogućnosti da predstavljamo ne samo Partizan, nego i našu zemlju. Ljudi su pozitivno iznenađeni Partizanom - uverava Miloš Vazura.

Mnogo se pričalo da Partizan prodaje Sadika i Stevanovića, kao da ćemo da prodamo pola tima. Još na početku sam rekao da ne ide niko. Partizanov prelazni rok delovao je dosadno, jer smo najveći transfer napravili pre otvaranja zimske pijace. Pavlovićev potpis dogovoren je u novembru, Monako je aktivirao klauzulu u decembru, tad smo kazali da nema potrebe za prodajom još nekog igrača - kazao je za Mozzartsport Miloš Vazura.

Crno-beli su uprkos velikom interesovanju iz Španije, Francuske i Italije i arapskog sveta, uspeo ne samo da zadrži Umara Sadika, već i da ga "veže" za klub do leta 2023.

- Aktivirali smo klauzulu sa Romom i završili posao. Transfer je vredan 1.750.000 evra, novac se isplaćuje u naredne tri godine. Dobar je to posao za Partizan, jer je Umar mlad igrač. Imali smo ponude, ali nijednog trenutka nismo razmišljali da ga pustimo, niti je on imao želju da ide. Zajedno smo se držali stava da je rano za selidbu. Ponude su bile ogromne, iznenađujuće dobre. Nismo ih očekivali, ali je dobro da Partizan prebacuje limite srpskih klubova, nadam se da će i drugi podići cenu zahvaljujući transferu Pavlovića.

OGLASIO SE SADIK! Napadač Partizana u tri reči sažeo šta misli o ponudi Napolija!

KAO U FILMOVIMA! Matić u Istanbulu saznao za transfer u Partizan, a evo šta je rekao na predstavljanju!

 

I pored interesovanja Filip Stevanović nije na prodaju.

Za Stevanovića su zainteresovani svi evropski klubovi, ali glupo je pričati o njegovoj prodaji, ima samo 17 godina, potrebno je da se razvija. Kad se stvore uslovi, pre svega da je transfer dozvoljen punoletstvom, možemo da pričamo. Naravno, ako stigne ozbiljna ponuda. Mlad je Fića, mora da radi, predstojećih šest meseci su mu bitni na planu razvoja.

U Partizanu uveliko vide nove zlatne koke - Lazara Pavlovića i Nikolu Lakčevića.

- Lazara Pavlovića svi gledaju na ovim pripremama. Sazreo je, predstavlja budućnost Partizana. Radi fenomenalno i Lakčević, vratio se Cucin... U Turskoj je bilo dosta dece iz škole, Savo Milošević je rekao da u njima imamo dvojicu, trojicu koje će u junu priključiti prvom timu. Pre polaska u Belek predočeno im je da idu samo na početnu fazu priprema, posle čega se vraćaju u selekcije, moraju da rade, ali će na leto neko sigurno biti priključen prvom timu.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20