• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.02.2020

11:38

DŽABE SMO POBEDILI FMP, AKO NE ODBRANIMO KUP! Birčević otkrio zašto će finale sa Zvezdom u Nišu biti posebno!

Partizan

DŽABE SMO POBEDILI FMP, AKO NE ODBRANIMO KUP! Birčević otkrio zašto će finale sa Zvezdom u Nišu biti posebno!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Stefan Birčević rekao je da njegov tim mora da bude na nivou i u današnjem finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde, ako želi da odbrani trofej

Crno-beli su sinoć u polufinalu posle velike borbe pobedili FMP sa 85:77, a krilni centar koji je na četvfinalnom meču iskrenuo skočni zglob ipak je mogao da pomogne timu u borbi za finale.

PARTIZAN DOŽIVEO PEH U NIŠU! Crno-beli oslabljeni nastavljaju odbranu Kupa!

IZGUBILI SMO GPS U ODBRANI, ALI SMO SE ADAPTIRALI! Trinkijeri otkrio presudan detalj pobede nad FMP-om!

 

Foto: Starsportphoto

 



Birčević je ubacio 10 poena uz dve vrlo bitne trojke.

- Kako je bilo, mislio sam u prvi mah da sigurno neću moći da igram. Ipak, uspeo sam sve na vreme da saniram. Bol nije toliko veliki i drago mi je što sam bio u stanju da pomognem timu - rekao je Birčević novinarima.

U borbi za novi trofej crno-beli će igrati protiv Crvene zvezde večeras od 21 sat u niškom Čairu.

- Džabe će biti ova pobeda protiv FMP, ako ne uspemo da budemo na nivou protiv Zvezde i odbranimo Kup. Biće to težak meč, malo specifičan zbog neutralnog terena, ali to je draž košarke - zaključio je Birčević.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija