• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2020

21:14

BUDŽET OD 9.500.000 DOLARA NEMA VEZE SA ŽIVOTOM! Predsednik Partizana otkrio koliki je budžet crno-belih!

Partizan

BUDŽET OD 9.500.000 DOLARA NEMA VEZE SA ŽIVOTOM! Predsednik Partizana otkrio koliki je budžet crno-belih!

Podeli vest

U javnosti se pojavila nedavno informacija da je budžet Partizana 9.500.000 dolara, što je Predsednik Partizana Ostoja Mijailović negirao

U razgovoru za zvanični Jutjub nalog kluba, Mijailović je rekao je budžet crno-belih 6.281.000 evra. A dodao je između ostalog i da je Vil Mozli potpisao novi trogodišnji ugovor.

ANGOLA NIJE JEDINI! Partizan doveo još jednog stranca!

PRED BUDUĆNOST! Predsednik Partizana ima VAŽNU molbu za navijače!



- Već sam govorio o tome, budžet od 9.500.000 dolara nema veze sa životom. Neka pokažu drugi kao što ću pokazati ja, budžet Partizana je 6.281.000 evra. To je budžet projektovan za ovu godinu koji će se verovatno malo probiti, ali u njemu je obuhvaćeno i vraćanje duga za ovu godinu što je oko 700.000. evra. Na ovom papiru koji sam i hteo da pokažem piše da smo na osnovu sporazuma za prošlu i ovu godinu  vratili 1.444.000 evra prema starim obavezama iz 2010, 2011. godine. Neki ljudi imaju potrebu da više pričaju o Partizanu od nas koji jesmo unutar kluba. Niko ne govori otvoreno o ovim ciframa, ja nemam šta da krijem. Ovo je zajednički, timski rad, niko ništa ne krade već smo mi napravili dobre, kvalitetne rezultate, a u Srbiji se sve prašta izuzev uspeha -  rekao je Mijailović.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija