• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

22:55

ZADOVOLJAN SAM! Milošević pohvalio igrače i rivala, ali je imao jednu zamerku!

Partizan

ZADOVOLJAN SAM! Milošević pohvalio igrače i rivala, ali je imao jednu zamerku!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević istakao je nakon remija u Senti protiv TSC-a da je zadovoljan izdanjem svojih igrača

 

Trener crno-belih Savo Milošević je istakao da je rezultat realan i čestitao svom timu na borbenosti.

(VIDEO) PARTIZAN OŠTEĆEN NA PROLEĆNOJ PREMIJERI? Da li je sudija propustio da dosudi penal za crno-bele?

– Rezultat je realan, svih 90 minuta igralo se borbeno i dobro. Sa terenom nisam zadovoljan, glavni je krivac što nije viđen još bolji meč. Čestitam momcima na borbi: prošlog vikenda pobedili smo 3:0, ovoga puta sam zadovoljan iako smo igrali nerešeno. Ambijent je bio na visokom nivou, organizacija, takođe - rekao je Milošević, a preneo Sportski žurnal.

Strateg TSC-a Zoltan Savo naglasio je da je meč bio dobar, i da ostaje žal što njegova ekipa nije došla do tri boda.

 – Bila je to lavovska borba, ne lepa utakmica, međutim, borbena od samog početka. Uz napomenu da nam nekoliko fudbalera nije igralo zbog bolesti, možemo da budemo zadovoljni. Bili smo bliži pobedi. Dobra fudbalska predstava - rekao je Sabo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 4 godine

Sramota da jedan klub,pa bio to makar i Partizan ,na kvaran i lopovski način dobija bodove od sudija.Treba UEFA da nam zabrani da igramo fudbal jer tu nema sporta već caruju mafijaši i huligani

Stršljen

pre 4 godine

Sad je valjda jasno Partizanu (svim strukturama) da ovaj čovek mora na posmatranje. Ono što mu je uradio TSC svojom igrom koja je brza, evropska, kvalitetna, osmišljena za 120 vekova ispred njegovog shvatanja fudbala koje je na nivou trećeg veka. Sa ovakvim trenerom, sa ovakvim timom, sa ovakvom načinu igre gde su mu igrači sredine terena izgubili svaki duel, svaki start im je bio zakasneli, teško da mogu i srpskoligašku ekipu da pobede. Pa zar vam nije jasno da od dolaska Miloševića sve u Partizanu je klimavo, nikakvo? Zar vam nije jasno da ovaj tim sa "zvezdama" Sumom koji ni za srpsku nije, Natho koji je odavno matori čovek koji može igrati 15-20 minuta, onog nabeđenog strelca koji daje golove sa 2 metra i praznim golom. TSC ih je jednom ozbiljnom igrom sve odreda stavio u džep a pokazao koliko je Partizan slaba, loša i nesposobna ekipa kojoj samo sudije mogu da donesu makar i nerešeno kao sad kad je "sudija" ukrao TSC bodove.

ljuba

pre 4 godine

Ovaj covek nije bas u vinklu...ako je to igra koja treba da krasi jedan Partizan u borbi za prvo mesto, onda je ovaj lik za dubinsko posmatranje...

moma52

pre 4 godine

Savo,sram te bilo.Nisam gledao utakmicu ,jer sam u to vreme gledao košarkaški derbi mladih,ali sam na tajm autima pratio rezultat.Uopšte me ne zanima ,a verujem da ste igrali očajno,kako ste igrali,već šta ste uradili.Šta ste vi radili na tim čuvenim pripremama,kakve veze ima teren.Danas su u Srbiji tereni uglavnom dobri,a i oni najlošiji zahvaljujući povoljnim meteorološkim uslovima su solidni.Kakav Vam je teren na JNA ,nakon svih onih ulaganja?Sramotna izjava i sve me više razočaravaš svojim ponašanjem.Za početak bi ti oduzeo flašicu sa vodom,a zatim?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija