• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

11:34

PARTIZAN POTVRDIO DA DUGUJE PARE TOŠIĆU: Bambi, hvala za sve!

Partizan

PARTIZAN POTVRDIO DA DUGUJE PARE TOŠIĆU: Bambi, hvala za sve!

Podeli vest

Zoran Tošić je napustio Partizan i prešao u redove kineskog drugoligaša Tejdžou

Tošić je Humsku napustio bez obeštećenja iako mu je do isteka ugovora ostalo još četiri meseca. 
Partizan tako transfera Tošića u Kinu neće zaraditi ništa, ali će budžet kluba iz Humske biti rasterećen jedne od najvećih plata, koja iznosi oko 550.000 evra godišnje.

FRAPIRAĆETE SE! Tošić nije oprostio Partizanu, DUGUJU MU BASNOSLOVNU SUMU NOVCA!

TOŠIĆ OTIŠAO PRE DERBIJA! Vezista Partizana napustio crno-bele i potpisao za Kineze!

 

- Od četvrtka, 27. februara 2020. godine Zoran Tošić postao je zvanično igrač kineskog drugoligaša Tajzu Juandija i time se oprostio od kluba u Humskoj. FK Partizan se Zoranu Tošić zahvaljuje za poslednje dve i po godine koliko je u drugom mandatu proveo u crno-belom dresu i svojim igrama doprineo osvajanju Kupa i plasmanima i igrama u Ligi Evrope - navodi se u saopštenju.

- FK Partizan i Zoran Tošić sporazumno su se dogovorili o prekidu saradnje, kao i dinamici isplate dugovanja. Zoranu Tošić želimo puno sreće u daljoj karijeri sa željom da u Kini nastavi da postiže još veće uspehe nego do sada - dodaje se.

Tošić je u dva navrata igrao za Partizan, u koji je došao iz Banata 2007. Posle toga je 2009. otišao u Mančester junajted, pa u Keln na pozajmicu, da bi od 2010. do 2017. nosio dres moskovskog CSKA.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija