• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.02.2020

14:35

TRINKIJERI UPOZORAVA PRED KRKU: Pobedili su Budućnost i Zvezdu!

Partizan

TRINKIJERI UPOZORAVA PRED KRKU: Pobedili su Budućnost i Zvezdu!

Podeli vest

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da su i njegovoj ekipi, baš kao i Krki, sve utakmice do kraja regularnog dela takmičenja u ABA ligi važne

- Vraćamo se u takmičarski ritam nakon pauze zbog FIBA prozora. Ta prva utakmica je uvek nezgodna, naročito jer igramo u gostima, u specifičnoj atmosferi, hali u kojoj je domaća ekipa ove sezone savladala i Budućnost i Crvenu zvezdu - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Nakon dvonedeljne pauze, nastavlja se takmičenje u ABA. U petak ujutru, ekspedicija Partizana krenula je put Novog Mesta, gde će u subotu igrati protiv domaće Krke.

ZVEZDA, VIRTUS, BUDUĆNOST - PREŽIVELI SMO! Trinkijeri: Dvojica njihovih igrača - 12 trojki, a mi smo pobedili!

DVE STVARI SU DONELE POBEDU ZVEZDI! Trinkijeri žali što njegovi njegovi igrači podbacili u skoku!

 

- Ekipa Krke do kraja sezone igra tri mini finala i sigurno će dati sve od sebe za još jednu veliku pobedu. S druge strane, naše je da se pripremimo i prikažemo dobru, čvrstu i pametnu igru. I nama su sve utakmice do kraja jednako važne kao i njima - istakao je Trinkijeri.

Foto: Starsportphoto

 

 

Partizan je prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 15 pobeda i četiri poraza, dok je Krka deseta sa skorom 6/13.

- Krka je na svom terenu dobila i Budućnost i Zvezdu, što govori da u meč moramo ući maksimalno ozbiljno, kao što smo to činili i do sada u ABA ligi i u Evrokupu. Mislim da ipak sve zavisi od nas i da moramo pokazati naše najbolje izdanje. U tom slučaju, verujem da ćemo se iz Novog Mesta vratiti srećni - rekao je krilni centar Partizana Stefan Birčević.

Utakmica u dvorani "Leon Štukelj" igra se od 18.00.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija