• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

06.03.2020

08:21

NISMO DOŠLI NA DERBI DA NAM NE BI JE*ALI MAJKU! Vučelić OBJASNIO bez uvijanja: Zašto da me neko ošamari ili pljune? Nije to znak nepoštovanja...

Partizan

NISMO DOŠLI NA DERBI DA NAM NE BI JE*ALI MAJKU! Vučelić OBJASNIO bez uvijanja: Zašto da me neko ošamari ili pljune? Nije to znak nepoštovanja...

Podeli vest

Prvi čovek kluba iz Humske poručuje da čelnici crno-belih nisu želeli da ponovo doživljavaju neprijatne scene i da zbog toga nisu išli na "Marakanu" u nedelju

Nismo želeli da dođemo na "Marakanu" na 162. večiti derbi da nam navijači Crvene zvezde ne bi je*ali majku, poručuje predsednik Partizana Milorad Vučelić (71)! Prvi čovek kluba iz Humske kaže da su on i njegovi saradnici u prošlosti imali niz neprijatnosti na najvećem srpskom stadionu i da zbog toga nisu bili u Ljutice Bogdana prošle subote.

Partizan su na "Marakani" predstavljali članovi Upravnog odbora Dragan Trailović i Zoran Rajić, ali nije bilo daleko poznatijih i viđenijih rukovodilaca, predsednika Milorada Vučelića, potpredsednika Vladimira Vuletića i generalnog direktora Miloša Vazure.

DEKIJU TREBA NEKOLIKO NOVIH IGRAČA! Čuveni fudbaler Zvezde nije zadovoljan derbijem, ima i poruku za Stankovića!

GOLAC ŽESTOKO UDARIO PO VEČITIMA! Tužno i bedno, antipropaganda fudbala! Treneri? Ne možete se obučavati na Zvezdi i Partizanu!

 

Šamari i pljuvanje

Vučelić bez uvijanja objašnjava zbog čega s najbližim saradnicima nije bio na stadionu Crvene zvezde.

- Da li je potrebno da podsećam da smo jedanput praktično bili zatvoreni u loži, da su iza nas bili navijači i pljuvali nas, je*ali nam majku i vređali najgore na svetu. Prolazili smo kroz "toplog zeca" dok smo išli iz svlačionice. Setite se i balona u obliku penisa (157. večiti derbi, prim. aut)... Zašto bismo na taj način privlačili pažnju i davali priliku huliganima da prave ispade? Zbog čega da se izlažem mogućnosti da me neko ošamari i pljune, da neko sedi iza mene i psuje majku Partizanu ili meni? - kaže Vučelić.

Čestitali Zvezdi rođendan

Predsednik i generalni sekretar Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Milorad Vučelić i Milan Obućina čestitali su u sredu Sportskom društvu Crvena zvezda 75. rođendan.

"Čestitajući Vam 75. godišnjicu osnivanja SD, uz želje za zdravlje i uspeh Zvezdinih sportista, koristimo priliku da ovim putem iskažemo veru da će tradicionalno rivalstvo naših sportskih društava biti zalog stvaranja atmosfere uvažavanja i sportskog duha", poručili su iz Partizana.
Ubrzo je stigao i odgovor iz Crvene zvezde, u kojem su se na čestitki zahvalili predsednik SD Petar Škundrić, predsednik UOSD Nebojša Čović i generalni sekretar Igor Milojević.


Partizanov funkcioner smatra da je neodlazak uprave crno-belih na derbi doprineo da se tenzije među najvećim rivalima koliko-toliko smire.

- Zašto bismo ih terali na kreativna rešenja i pravljenje balona u obliku penisa? Bolje je ovako. Nije to znak nepoštovanja, derbi je vrhunski događaj. Bez Zvezde i Partizana nema srpskog fudbala. Derbiji postoje svuda u svetu, znamo za rivalstvo Reala i Barselone... Nekad u derbijima i favoriti gube, sve se to dešavalo u istoriji. Nezadovoljni smo ishodom, vidim da je Zvezda zadovoljna, verovatno imaju razlog za to. S pravom su nas se plašili - naglašava predsednik Partizana.

Vučelić je saglasan s opštom ocenom da je 162. večiti derbi, koji je završen rezultatom 0:0, jedan od najlošijih u istoriji.

- Tužno je što je efektivne igre bilo samo 28 minuta. Previše faulova je bilo, dvostruko više nego na drugim utakmicama. Gubljenje tempa i seckanje igre pokvarilo je derbi. Ubeđen sam da smo igrali makar malo bolje, ne punom snagom, već samo malo bolje, rezultat ne bi izostao. Međutim, podbacili smo i oni slave - dodaje Vučelić.

(VIDEO) BOMBA, JOŠ JEDNA, LUDNICA, PAKAO, SAD SE MEĐUSOBNO TUKU... Englez u neverici na večitom derbiju!

(FOTO) "GROBARI" SU HTELI DA GA ZGROME! Asano uradio nešto ŠTO NIKAKO NIJE SMEO, navijači ga vređali!

 

Dobili batine

Prvi čovek osvajača Kupa Srbije smatra da su ofanzivci njegovog tima u "večitom" derbiju bili izloženi gruboj igri defanzivaca Zvezde, ali da to nije jedini razlog za slabu igru.

- Presudno je bilo početnih 15 minuta, kada su naši vodeći igrači u navali dobili prilične batine, koje nisu sankcionisane. Nije to kritika suđenja, već činjenica. To je zaustavilo Partizan, drugog opravdanja nemam. Trener Savo Milošević je upozorio igrače da će biti izloženi faulovima. I on je nezadovoljan igrom - zaključuje Vučelić.
 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 4 godine

Eto oni znaju šta bi bilo da su oni došli na stadion Rajko Mitić. A ne znaju da su se navijaci partizana u restoranu Na stadionu JNA dogovarali jako da izlome stolice na jugu stadiona Rajko Mitić. Vučeliću, Vuletiću dosta više vaših provokacija. Dali ste restoran na Vašem stadionu da bude stab grobarima, gde se kuju sva ona dogadjanja na ulicama i stadionima. Budite bar malo pošteni pa priznate Vaše nečasne radnje. Vreme je odavno isteklo do kad ste se trebalo izgubiti iz Partizana. Odlučujete navijace da bi Vas tolerisati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija