• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

00:05

(VIDEO) PA OVO JE SJAJNO! PRELEPA SCENA U FRANCUSKOJ! Navijači Partizana iz Pariza DONELI HRANU SRBIMA zaglavljenim na aerodromu!

Partizan

(VIDEO) PA OVO JE SJAJNO! PRELEPA SCENA U FRANCUSKOJ! Navijači Partizana iz Pariza DONELI HRANU SRBIMA zaglavljenim na aerodromu!

Podeli vest

Prelepa scena viđena je ove nedelje na francuskom aerodromu "Šarl de Gol"

Naime, na aerodrom došlo desetak navijača Partizana koji upravo žive u prestonici Francuske i obratilo im se sledećim rečima:

PANIKA U PARIZU! Zvezda PSŽ-a testirana na koronavirus!

- Ljudi... Čisto ako može minut pažnje. Samo da vam poželimo svima da sve bude u redu. Ovo vam je pomoć od 'grobara' iz Pariza. Mi smo prikupili za sve vas, imate tu i roštilja i ostalo - počeo je jedan od njih da govori, a prekinuo ga je aplauz okupljenih Srba.

Pogledajte i sami kako je izgledao taj nesvakidašnju susret sunarodnika:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Za nas koji živimo u Srbiji bi sigurnije bilo da su sve koji su ,,zaglavljeni na aerodromu'' ubedili da je za građane Srbije po zdravlje rizično da dođu u Srbiju i da su svim ,,zaglavljenima'' nadoknadili troškove kupovine avionskih karata, troškove putovanja do aerodroma i ostale troškove.

dragan

pre 4 godine

Svaka cast! Eto primer celom svetu ko su i kakvi su Srbi. Ovi svi iz EU se zakljucali posto su prvo pokupovali sav pampers i wc papir pa su sad zauzeti i bole ih k za ljudska prava i ostala s koja su izmislili. Vidimo to u Italiji! A sad malo da se nasalim...eeeej kad kaze ovo vam je od GROBARA iz Pariza...ne zvuci bas ohrabrujuce zar ne...kao poslednji obrok pred egzekuciju ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija