• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2020

10:46

PARTIZAN REŠAVA VAŽNO PITANJE! Jedna od najstandardnijih dobija NOVI UGOVOR!

Partizan

PARTIZAN REŠAVA VAŽNO PITANJE! Jedna od najstandardnijih dobija NOVI UGOVOR!

Podeli vest

Partizan je blizu da reši jedno važno pitanje... Iskusni Bojan Ostojić potpisaće novi ugovor sa timom iz Humske

Kako saznaje "Žurnal", spreman je novi ugovor za iskusnog štopera.

 Ostojić je jedan od najboljih momaka, sigurno da zaslužuje produžetak ugovora - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

I pored toga što ima 36 godina Ostojić je i ove sezone pokazao da je odlično spreman i da još uvek može da igra na najvišem nivou.

Kako Partizan ostaje bez Strahinje Pavlovića (prodat Monaku) jasno je da će na čelnicima tima iz Humske da pronađu partnera Ostojiću...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GROBARI U STRAHU! Tandem crno-belih napušta Partizan?
Partizan

GROBARI U STRAHU! Tandem crno-belih napušta Partizan?

Fudbalska sezona u Srbiji prekinuta je zbog pandemije korona virusa, a navijače Partizana naročito brine činjenica da bi na leto crno-beli mogli da ostanu bez dva važna igrača, i to bez obeštećenja. Naime, ugovori sa klubom iz Humske ističu štoperu Bojanu Ostojiću i golmanu Nemanji Stevanoviću, a obojica su "zadužila" Grobare odličnim partijama, posebno u momentima kada je to bilo značajno

29.03.2020

22:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija