• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

15:34

UHAPSIĆE VAS AKO PREKRŠITE PRAVILO! Asano objasnio Japancima da u Beogradu NEMA PANIKE!

Partizan

UHAPSIĆE VAS AKO PREKRŠITE PRAVILO! Asano objasnio Japancima da u Beogradu NEMA PANIKE!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Takuma Asano je više od meseca dana u izolaciji, ali mu to ne poada teško

Naravno, više bi voleo da je na treninzima sa saigračima, ali poštuje sve odredbe Vlade Srbije i pridržava se uputstava. Za medije u domovini fudbaler Partizana je prokomentarisao situaciju u Beogradu i Srbiji.

(FOTO) PARTIZANOV "POSEJDON"! Defanzivac crno-belih "brusi formu" na Zlatiboru, devojke će poludeti zbog GOLIŠAVE FOTKE!

(FOTO) NJIMA JE LEPO U KARANTINU! Fudbaler Partizana pokazao kako uživa, SVI GLEDALI U GU*U NJEGOVE SUPRUGE!



Sve fudbalske aktivnosti su suspendovane od 14. marta. Trebalo je sutradan da imamo trening oporavka, ali sve je obustavljeno. Posle toga mi je rečeno da će u sredu ekipa nastaviti da trenira, da bi i to potom bilo otkazano i od tada sedim kod kuće i čekam nastavak sezone. U Srbiji su brojne restrikcije na snazi, a ja treniram kod kuće i povremeno trčim u obližnjem parku -  ispričao je brzonogi Japanac i otkrio i kakve su restriktivne mere na snazi u Srbiji.

Sve prodavnice osim supermarketa i apoteka su zatvorene i ograničeno je vreme za kretanje napolju. Niko ne može da izlazi posle 17 časova, strogo je zabranjeno kretanje do jutra. Ako prekršite to pravilo, uhapsiće vas i moraćete da platite kaznu.

Bez obzira na sve, Asano kaže da je u Beogradu situacija potpuno mirna.

- Situacija u Srbiji je relativno mirna. Grad je generalno bučan i ne vidim nikakvu paniku u ponašanju ljudi. Izlaze napolje kada je to dozvoljeno, džogiraju, šetaju se kroz park u kojem trčim - ističe Takuma Asano.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija