• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

09:49

(17.30, ARENA 1) CRNO-BELI NASTAVLJAJU SUPERLIGU SRBIJE! Partizan sprema osvetu Lučanima!

Partizan

(17.30, ARENA 1) CRNO-BELI NASTAVLJAJU SUPERLIGU SRBIJE! Partizan sprema osvetu Lučanima!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u subotu (17.30 Arena sport 1) dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana u okviru 27. kola Superlige Srbije

Crno-beli su ostali bez šanse da se bore za titulu šampiona, pa će im do kraja sezone glavni cilj biti da zadrže drugo mesto na tabeli.

Prvu od preostale četiri utakmice u Superligi ekipa iz Humske igraće protiv Lučanaca, koji su u prvom delu sezone slavili sa 1:0. Štoper Partizana Strahinja Pavlović kaže da će upravo to biti dodatni motiv njegovom timu da trijumfuje.

BEZ FUDBALA U SRBIJI JOŠ MESEC DANA! Savo Milošević pravo u metu!

CRNO-BELI TESTIRANI PRED NASTAVAK SUPERLIGE! Nema korone u Humskoj!



- Ova pauza nas je značajno poremetila, ali radili smo dobro ove tri nedelje otkako smo se vratili treninzima. Verujem da će sve biti kako treba i da ćemo igrati onako kako smo igrali u prvom delu sezone. Imamo motiv da pobedimo Mladost, jer smo na njihovom terenu u prvom delu sezone izgubili 1:0. Sigurno ćemo imati motiv za narednu utakmicu - poručuje Pavlović za naš list.

Fudbaleri, stručni štab i čelnici Partizana u petak su dobili nalaze testiranja na koronavirus i, kako je očekivano, u klubu nema zaraženih kovidom-19. Crno-beli su se već jednom testirali na koronu pre nego što su počeli da treniraju, a i tada su svi nalazi bili negativni.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija