• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2020

19:44

PARTIZAN U POLUFINALU KUPA SRBIJE! Odlična igra crno-belih, ali je REALIZACIJA ponovo zakazala!

Partizan

PARTIZAN U POLUFINALU KUPA SRBIJE! Odlična igra crno-belih, ali je REALIZACIJA ponovo zakazala!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Kupa Srbije pošto su na gostovanju u Surdulici savladali domaći Radnik sa 2:1

Crno-beli su nastavili da iz meča u meč igraju odlično, stvaraju šanse i dominiraju, ali je realizacija i dalje ogroman problem za izabranike Sava Miloševića! Partizan je uspeo da sa dva rana gola Asana dođe do velike prednosti, ali je i pored toga Stamenković je iskoristio kiks crno-belih i smanjio na 2:1. Do kraja meča Partizan je napadao i promašivao, a Umar Sadik je prednjačio u promašajima. Na kraju, Partizan je sačuvao prednost i plasirao se u polufinale Kupa Srbije.

RADNIK - PARTIZAN 1:2 (1:2)

Stamenković u 45+17. minutu za Radnik - Asano u 45+2. minutu i 45+15. minutu za Partizan

Stadion: Gradski stadion, Sudija: Srđan Jovanović

RADNIK: Vasiljević, Stojanović, Stevanović, Kričak, Jokić, Đorđević, Kostić, Mitošević, Makarić (Mićić 81), Danoski, Pavlov (od 37. Stamenković)

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Vitas, S. Pavlović, Urošević, Šćekić, Zjelar, Marković, Natho (L. Pavlović 81), Asano, Sadik (Matić 81).

KRAJ!

90+2. minut - Stojković spašava Partizan! Odbijnu loptu uspeo je vrhovima prstiju da izbaci preko gola u korner!

90 - minut - Još tri minuta nadoknade!

88. minut - Sam finiš meča u Surdulici! Partizan uprkos vođstvu želi i treći gol, ali im to nikako ne polazi za rukom!

85. minut - Vitas pogađa prečku!

78. minut - Sadik je promašio nešto što se retko promašuje! Sa pet metara je umesto smesti loptu u gol, odlučio da dribla...

77. minut - Finiš meča u Surdulici, Partizan vodi, nešto mirniji tempo!

68. minut - Razigrali su se crno-beli u nastavku meča! Prvo je Pavlovićev šut glavom ukrotio Vasiljević, da bih već u narednom napadu skinuo zicer Markoviću i Asanu! Može li Radnik da kazni Parni Valjak?

66. minut - Asano je u ozbiljnoj formi! Plasirao je loptu sa nekih 20-ak metara, ali je Vasiljević ponovo na pravom mestu!

61. minut - Ponovo je Asano promešao obranu Surduličana, ali i dalje bez promene rezulatata!

58. minut - Sadik je oboren sa leđa u šesnaestercu Radničkog, ali je Srđan Jovanović samo odmahnuo rukom. Već u sledećem napadu Partizan je preko Asana imao odličnu šansu da povede sa 3:1. Japanac je bio neprecizan, tanije njegov udarac bio je izblokiran!

56. minut - Partizan je pokušao da raširi odbranu Radničkog igrom po bokovima. Ipak, bez dobrog centaršuta nema ni onkretne prilike za gol.

51. minut - Opsada gola Surduličana, ali bez konkretnog pasa i šanse!

47. minut - Odličan udarac Natha, ali i sjajna odbrana Vasiljevića na startu drugog dela igre.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

45+20. minut - KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45+17. minut - GOOOOOL! Odmah Radnik uzvraća! Stamenković vraća nadu domaćima!

45+15. minut - GOOOOOL! ASANO! Odlično se snašao Japanac u kaznenom prostoru Radnika i prvi došao do obijene lopte i poslao je u mrežu.

45+ 8. minut - Radnik je imao sjajnu priliku, ali Danoski prebacuje ceo gol sa nekih pet metara.

45+3. minut - Umalo 0:2! Natho je bio u prilici, ali je nakon šuta lopta pogodila prečku!

45+2. minut - GOOOL! Nakon odlične akcije Asano pogađa mrežu domaćih i dovodi Partizan u vođstvo!

45. minut - Prvo poluvreme će biti nastavljeno čak 18 minuta zbog prekida.

45. minut - Marković je centrirao, a Sadik probao glavom. Ipak, bilo je to preslabo za golmana Vasiljevića.

Foto: Starsportphoto

37. minut - Prva promena u Radniku, Stamenković menja povređenog Pavlova.

32. minut - Opao je ritam utakmice nakon povratka igrača na teren, za sada bez pravih prilika na obe strane.

23. minut - Nakon 12 minuta pauze utakmica je nastavljena pošto su navijači uklonili sporan transparent.

15. minut - Navijači Partizana nisu želeli da uklone transparent sa tribina pa je sudija Jovanović poslao igrače u svlačionicu.

11. minut - Prekid utakmice zbog transparenta na tribini gde su navijači Partizana.

Foto: Starsportphoto

8. minut - Asano je odlično probio po desnoj strani, ali je Sadik zakasnio na dodavanje i propala je dobra prilika za Partizan.

17.30 - Utakmica je upravo počela!

17.25 - Na klupi su ostali sledeći igrači:

Radnik: Kostić, Georgijev, Samenković, Pavlović, Dimitrić, Islamović, Mićić

Partizan: Stevanović, L. Pavlović, Suma, Ostojić, Brežančić, Stevanović, Matić

17.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvtfinala Kupa Srbije između Radnika i Partizana. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Surdulice.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

MA TO TREBA IZBACITI U MEĐUOPŠTINSKU LIGU DA SE NAUČE KULTURI.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija