• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

09:43

(VIDEO) AU KAKAV ŠTOPER STIŽE U PARTIZAN! Crno-beli dovode dete Barselone?

Partizan

(VIDEO) AU KAKAV ŠTOPER STIŽE U PARTIZAN! Crno-beli dovode dete Barselone?

Podeli vest

Defanzivac Olimpije 24-godišnji Maki Banjak na korak je od Partizana

Posle pregovora koji su, sa kraćim prekidima, trajali praktično od prošlog leta, slovenački klub je pristao na uslove koje su ponudili crno-beli, pa će kako prenosi Telegraf, transfer biti zaključen kroz nekoliko dana.

PARTIZAN ODREDIO CENE KARATA ZA DERBI! Za 700 dinara na polufinale Kupa!

DERBI JE TO, BILO BI TUŽNO BEZ PUBLIKE! Milošević: Iznenađujuće, želeo sam da igramo na našem stadionu!

 

Slovenački klub je prvo tražio dva miliona evra za defanzivca, ali mu je cena pala, a i pandemija koronavirusa značajno je uticala na finansijsku situaciju u Olimpiji. Klub iz Humske koji je početkom prošle sedmice poslao zvaničnu ponudu za Banjaka, na ime obeštećenja, će platiti Olimpiji 500.000 evra, plus procente od dalje prodaje.

Partizan je želeo Banjaka i minule zime i pregovori su bili zaista ozbiljni, jer je u Beograd dolazio, tada član Nadzornog odbora ljubljanskog kluba, a od pre nekoliko dana sportski direktor – Mladen Rudonja, ali dve strane ipak nisu naše zajednički jezik.

 

Banjak je mlad igrač, ali prilično iskusan, selektiran u akademiji legende Kameruna – Samjuela Etoa, fudbalski opismenjen u Barseloninoj La Masiji, "kaljen" u francuskom Nantu, španskoj Saragosi i austrijskoj Admiri iz koje je i stigao u Olimpiju leta 2018. godine.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija