• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2020

15:10

NIKADA NISAM IMAO PODRŠKU! Bivši trener Partizana rešio da progovori: Svima je laknulo kada sam otišao!

Partizan

NIKADA NISAM IMAO PODRŠKU! Bivši trener Partizana rešio da progovori: Svima je laknulo kada sam otišao!

Podeli vest

Trener košarkaša litvanskog Lietkabelisa Nenad Čanak govorio je o svom iskustvu na klupi Partizana

On se osvrnuo na odlazak iz Partizana.

 Ne znam da li sada ima smisla to da se komentariše. U tom momentu tako sam se osećao. Gubiš od ekipe koja ima 0-4, navijači ti skandiraju da treba da odeš i nisam imao dilemu koji je moj sledeći korak. Može da se diskutuje da li sam pogrešio ili ne, jednostavno uradio sam to srcem. I pre te utakmice sezona je bila dosta čudna. Prvo smo otišli na turneju u Španiju za koju apsolutno nismo bili spremni, sa povređenim Sijom i bez Veličkovića. Poraženi smo od Barselone, Baskonije i Tenerifa sa po 30 poena razlike, što je u tom trentuku bilo realno, ali nikad nije prijatno kada Partizan izgubi na takav način – rekao je Čanak za ,,Sportklub“ i nastavio:

Uspeli smo da se konsolidujemo, dobili smo Cedevitu u Zagrebu, pa Zenit i Olimpiju kod kuće, međutim usledili su porazi od Krke i Zadra i to je bilo to. Da li grešim ili ne stvarno ne želim da izazivam polemike, ali nisam osetio pravu podršku u klubu. Utisak je da je svima laknulo kada sam otišao iz Partizana. U ovom trenutku to je završena priča za mene, iskustvo više. Ponosan sam na sebe što sam izašao jači iz svega toga i što nisam klonuo. Imao sam sreće da dođem u jednu zdravu sredinu u kojoj sam skoro pune dve sezone i gde sam stekao respekt u košarkaškoj zemlji. Radim svoj posao najbolje što mogu bez pritiska sa strane i osećam se vrlo komforno. Svaka sezona je nova priča i videćemo šta će da bude. Treneri uvek imaju problem sa budžetom, želje su jedno, a ono što se nudi nešto sasvim drugo - zaključio je Čanak.

Umesto bivšeg košarkaša tima iz Humske na klupu Partizana seo je Andrea Trinkijeri.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija