• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2020

09:13

POJAČANJE NA SKENERU! Evo kakvog štopera je Partizan dobio!

Partizan

POJAČANJE NA SKENERU! Evo kakvog štopera je Partizan dobio!

Podeli vest

Maki Banjak pojačao je ovog leta Partizan, a njegov glavni zadatak biće da odmeni Strahinju Pavlovića na poziciji levog štopera

Navijači crno-belih mnogo očekuju od 25-godišnjeg Kamerunca, naročito kad je reč o stabilizaciji odbrane, ali i započinjanju napada iz poslednje linije. Prošle godfine bio je saigrač Branka Ilića, koji je skenirao novo pojačanje "parnog valjka".

Evidentno je napredovao tokom dve godine u Olimpiji, dakle – ima potencijal da bude pojačanja. Samo, ako bude pravi. Dobra stvar, u Partizanu se zna ko je gazda. Drugačije je kad u svlačionici glavnu reč vode domaći igrači. Na primer, kad sam bio u Humskoj, slušalo se šta kažu Sale, Drina, Danko, Voki, Škule, Vule, Lukač... Kao kapitenu Olimpije, redovno sa mnogo stranaca, takođe mi je bio važan red -  kazao je za Žurnal Branko Ilić.

(FOTO) STIŽE U HUMSKU ULICU! Partizan dobija pojačanje kao iz SNOVAAA! Potvrđeno je...

KORONA PRAVI PROBLEM! Banjak nije mogao na lekarski pregled u Beograd!

 

Vidi se da je bio u Barseloni. Zna da igra, jak u duelima. Dobar igrač, naročito kad je 100 odsto u utakmici, od prvog do poslednjeg minuta - priča Ilić, koji se osvrno i na Miloševićevo zapažanje da će od njega i kretati akcije.

- Dobar je u tom segmentu. Kao i svaki igrač, kad je potpuno koncentrisan. Dosta je agresivan, brz i jak. Na prvi pogled, nije ogroman, ali kad uđe u duel – pršti.

Partizanovce je oduševio još prošlog leta u kontrolnom susretu na „Stožicama“.Ali, nedavno, na susretu sa Bravom, kad je na istom mestu pukla petarda, bio je krivac za nekoliko golova.

- Mi smo u isto vreme igrali u Velenju, neko u 19. minutu reče: „U Ljubljani 0:4!?“. Krenule su potom priče da nisu bila čista posla – Olimpija je koji dan ranije promenila trenera. Spekulisalo se da su igrači protiv predsednika, međutim... Neistina. Jednostavno, povremeno dođe takva utakmica: Bravo igra dobro, zatvoreno, na kontru, kako su jurnuli napred dali su gol. Ljubljančani su, s druge strane, bili u ozbiljnom "kanalu“.

Crno-beli su dobili fudbalera tihe naravi.

- Miran je, ne pravi probleme. Odradi trening i – kući. Tih.

 I poliglotu, otkriva Ilić.

- Dobro govori jezike, zna engleski, francuski, sa mnom je pričao na španskom, odlično sam ga savladao tokom tri godine u Betisu - dodaje Branko Ilić da Maki Banjak ne bi trebalo da ima problem sa prilagođavanjem na novu sredinu.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija