• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2020

15:26

HUMSKA NA NOGAMA, KORONAVIRUS U PARTIZANU! Prvotimci crno-belih pozitivni, otkazuju se pripreme...

Partizan

HUMSKA NA NOGAMA, KORONAVIRUS U PARTIZANU! Prvotimci crno-belih pozitivni, otkazuju se pripreme...

Podeli vest

Nažalost, korona je stigla i u Partizan, pozitivni su Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević

Kako prenose Novosti svi ostali fudbaleri biće ponovo testirani, a trenutno je gotovo izvesno da će ekipa prvi deo priprema da obavi u "Zemunelu", umesto na Zlatiboru.

PARTIZAN BEZ NAJVEĆEG POJAČANJA! Kreću pripreme, Milošević ne može da računa na Banjka!

ON ĆE BITI NAJVEĆE POJAČANJE! Isti je kao ja, tvrdoglavi Bosanac! Krstajić poslao poruku UPRAVI PARTIZANA!

 

Trener Savo Milošević zakazao je prozivku za subotu 4. jul, a plan je bio da se crno-beli presele na srpsku planinu istog dana. Zbog dvojice pozitivnih na koronu, kao i kompletne situacije sa virusom u Srbiji i pre svega u Beogradu, klub je dobio preporuku lekara da se nigde na putuje, bar kada je u pitanju prva faza priprema (druga je od 15. do 26. jula).

Boravak u Beogradu znatno će olakšati posao ako još neko bude zaražen, a ostanak u Beogradu ne bi smeo mnogo toga da poremeti, jer će ekipa u sopstvenom sportskom centru imati maksimlane uslova za rad i biće potpuno izolovana.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija