• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

11.07.2020

07:34

NAPUNIĆE KASU, OD CENE BOLI GLAVA! Transfer godine na vidiku, Partizan za Stevanovića TRAŽI MILIONE!

Partizan

NAPUNIĆE KASU, OD CENE BOLI GLAVA! Transfer godine na vidiku, Partizan za Stevanovića TRAŽI MILIONE!

Podeli vest

Skauti slavnog ostrvskog kluba već četiri puta gledali mladog ofanzivnog vezistu Partizana Filipa Stevanovića * Crno-beli za njega traže 15 miliona evra

Slavni engleski Liverpul zainteresovan je za supertalentovanog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića (17)! Skauti jednog od najvećih klubova na svetu već četiri puta su uživo gledali mladog ofanzivnog vezistu crno-belih, za kojeg se otima pola Evrope.

Ne mogu da odbiju

Kada neko od igrača dostigne cenu koja prevazilazi godišnji klupski budžet, tu prestaje svaka priča
Savo Milošević, trener Partizana

Pored Liverpula, Stevanovića prate i Mančester junajted, Čelsi, Bajern, Dortmund, Napoli... Ipak, klub sa "Enfilda" zasad je najozbiljniji u nameri da angažuje mladog asa crno-belih.

Oduševio navijače

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Partizanu, mnogi klubovi su se raspitivali kolika je Stevanovićeva cena i odgovoreno im je da ga klub neće pustiti za manje od 15 miliona evra. Ipak, konkretnih ponuda još nema.

KATASTROFA! Vedeta Liverpula doživela tešku povredu!

(VIDEO) VAR ŠALJE "TREŠNJICE" U DRUGU LIGU! Totenhem ne ume na gostovanjima, Bornmutu poništen gol u 93. minutu!

 

Foto: Starsportphoto

 

UČINAK STEVANOVIĆA U PROŠLOJ SEZONI

Utakmica 35
Golova 9
Asistencija 3
Minuta 1.885


ZAINTERESOVANI ZA STEVANOVIĆA

Liverpul
Mančester junajted
Čelsi
Bajern Minhen
Borusija Dortmund
Menhengladbah
Napoli
Nica

- Stevanovića su pratili skauti brojnih velikih klubova. Skauti Liverpula su bili nekoliko puta. U Humskoj su svesni kakav biser imaju i plan im je da ga prodaju ovog leta za 15 miliona evra, ali da ga zadrže na pozajmici još jednu sezonu - objašnjava sagovornik Informera.

Stevanović je prošle godine u izboru lista "Gardijan" uvršten među 60 najtalentovanijih fudbalera na svetu, pa otud i ne čudi interesovanje brojnih klubova za njega. Ove sezone je sjajnim driblinzima i golovima oduševio sve navijače crno-belih, a trener Savo Milošević otvoreno poručuje da Partizan neće mnogo odugovlačiti kada stigne adekvatna ponuda za ovog fudbalera.

- Mi nismo klub koji unapred ima obezbeđen budžet, već sami moramo da ga pravimo. Kada neko od igrača dostigne cenu koja prevazilazi godišnji klupski budžet, tu prestaje svaka priča, nema ekonomskog opravdanja da takvog igrača zadržimo. Za nas bi najbolje rešenje bilo da Stevanovića prodamo i ostavimo još godinu dana s nama, kao što je to bio slučaj sa Strahinjom Pavlovićem - objašnjava Milošević.

Ima ugovor do 2022.

Momak iz Arilja ima ugovor s Partizanom do 2022. godine i trenutno po proceni specijalizovanog portala "Transfermarkt" vredi osam miliona evra. U sezoni koja se nedavno završila odigrao je 35 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je devet golova i zabeležio tri asistencije.
 

 


 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija