• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

17.09.2020

08:56

(19.00, RTS 1) FUDBALERI PARTIZANA NAOŠTRENI PRED MEČ SA SFINTULOM! Moramo da prođemo kako znamo i umemo

Partizan

(19.00, RTS 1) FUDBALERI PARTIZANA NAOŠTRENI PRED MEČ SA SFINTULOM! Moramo da prođemo kako znamo i umemo

Podeli vest

Moldavci igraju vrlo prljavo i grubo, moramo da ih izbacimo kako znamo i umemo, poručuju fudbaleri Partizana! Vicešampion Srbije večeras u moldavskom gradu Orheju gostuju ekipi Sfintul Đeorđea u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (19.00 Arena sport 1, RTS 1).

Pobednik večerašnjeg duela igraće u narednoj rundi protiv belgijske ekipe Šarlroa. Crno-beli su neuporedivo skuplji i kvalitetniji od Sfintula, ali to će morati da dokažu na terenu. Otežavajuća okolnost za njih je što se zbog epidemije koronavirusa igra samo jedan meč i da zbog toga nema popravnog.

Spremni na sve

Desni bek Aleksandar Miljković (30) upozorava da će Moldavci probati prljavom igrom da dođu do iznenađenja i da je na Partizanu da to spreči.

NEĆEMO SE NAMEŠTATI PROTIVNIKU! Stanojević jasan, najavio kako će Partizan igrati u Moldaviji!

(FOTO) PARTIZAN OTPUTOVAO U MOLDAVIJU! Sfintul IGRA PRLJAVO, očekuje nas fajterska utakmica!



- Gledali smo u poslednja tri dana protivnika i maksimalno ulazimo u meč u kojem smo favoriti. Znamo šta nas očekuje u Moldaviji. Nisam čuo za njihove izjave, ali sam gledao njihovu utakmicu u kojoj su pobedili Šahtjor Soligorsk. Mogu da kažem da su oni prljava ekipa, očekuje nas fajterska utakmica. Međutim, na sve smo spremni - naglašava Miljković.

Sfintul Đeorđe (na srpskom: Sveti Đorđe) u 1. kolu kvalifikacija eliminisao je beloruski Šahtjor Soligorsk u gostima, što je bilo veliko iznenađenje. Odlikuje ih veoma gruba igra, a u postavi imaju veoma visoke i snažne fudbalere. Prvi napadač Partizana Umar Sadik (23) kaže da bi bio zadovoljan i minimalnim trijumfom.

Foto: Starsportphoto

 



- Pristajem da pobedimo i 1:0. Naravno da želim da postignem pogodak, ali na ovakvim utakmicama interes nam je samo da prođemo dalje. Spremni smo na sve varijante i uz malo sreće nadam se da idemo u narednu rundu - poručuje visoki Nigerijac.

Biće provokacija

Vezista Milan Smiljanić (33) kaže da je najbitnije da se večerašnja prepreka uspešno preskoči, pa makar to bilo i nakon loše igre.

- Bitno je samo da prođemo, a ne da igramo lepršavo i da damo mnogo golova. Ovakve ekipe kao što je Sfintul za nas su nepoznanica. Igra se jedna utakmica i nemamo pravo na grešku. Trener Aleksandar Stanojević nam je napomenuo da vodimo računa da nas ne isprovociraju, jer Moldavci igraju prljavo. Ali, ako mi budemo pravi, prolazimo dalje - zaključuje iskusni vezista.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija