• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

23:30

NAKON ŠOKANTNOG PREOKRETA U BADALONI! Šćepanović KRITIKOVAO igrače: Prokockali smo 15 razlike!

Partizan

NAKON ŠOKANTNOG PREOKRETA U BADALONI! Šćepanović KRITIKOVAO igrače: Prokockali smo 15 razlike!

Podeli vest

Trener Partizana Vlado Šćepanović nije bio zadovoljan porazom od Huventuda u Badaloni - 85:82

Crno-beli su imali 61:46 u jednom momentu treće deonice, ali su svakako u tesnoj i neizvesnoj završnici upisali prvi poraz.

KVALIFIKACIJE SU ZAVRŠENE! PAOK ostao bez Lige šampiona, Midtjiland oduvao Slaviju u revanšu!

- Ovake utakmice se dešavaju, promašili smo sve što smo šutnuli, prokockali 15 poena prednosti i čestitao bih Huventudu na zasluženoj pobedi- rekao je Vlado Šćepanović.

Ante Tomić je odigrao sjajan meč, ali je Huventud bio agresivniji, što je presudilo.

- Naravno, Ante Tomić je sjajan košarkaš, ali on nije sjajan defanzivac i igrač je koga treba napadati. Koristiti razne situacije koje on slabije brani, ali kasnije je Huventud raširio teren, bio agresivan, pogodio dosta šuteva i bio izuzetno agresivan pa smo imali 4,5 izgubljenih lopti. Ako igrate agresivno, napadate i sve radite kako treba pobedićete, to su osnovne stvari, u školi vas tome uče, a moji igrači to nisu radili- kaže trener Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija