• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

15:58

SRAMOTA, PA VI SE ŠALITE! Partizan traži bar 12.000.000 evra za Sadika, a Španci su se obrukali!

Partizan

SRAMOTA, PA VI SE ŠALITE! Partizan traži bar 12.000.000 evra za Sadika, a Španci su se obrukali!

Podeli vest

Partizan je dobio ponudu za Umara Sadika, ali se samo zahvalio

Ponuda je kako prenosi Telegraf stigla od španskog Viljareala. Ali, klub koji je učesnik Lige Evrope i koji je prošle sezone završio na petom mestu u Primeri, ponudio je Partizanu samo pet miliona evra za nigerijskog napadača.

Foto: Starsportphoto

 

 

Naravno, čelnici crno-belih tu ponudu nisu ni razmatrali. U Humskoj nemaju nameru ni da sedaju za sto i pregovaraju ukoliko je ponuda manje od 12 miliona evra.

Viljareal trenutno nije u mogućnosti da ponudi više od pet miliona evra, jer je u problemu sa finansijskim fer plejom. Pokušali su čelnici "Žute podmornice" da ubede crno-bele da popuste ponuđenim bonusima koji bi transfer podigli do osam miliona evra, ali ni to nije bilo dovoljno da se u Humskoj prihvati ponuda.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

OSTAĆE TAJ U PARTIZANU A NA ZIMU NEĆE VREDETI NI PET. BOLJE DA GA SADA DAJU AKO NEKO HOĆE DA IM DA 7-8.

Pedja 68

pre 3 godine

Ljudi su čak više nego realni. Želje su jedno, a.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija