• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2020

14:13

STANOJEVIĆ DOTUKAO NAVIJAČE! Teško je tako nešto ostvarivo!

Partizan

STANOJEVIĆ DOTUKAO NAVIJAČE! Teško je tako nešto ostvarivo!

Podeli vest

"Miloš Jojić, Svetozar Marković, kao i ostanak Filipa Stevanovića i Umara Sadika nije realna opcija", rekao je Stanojević.

Partizan u subotu od 18 časova očekuje duel protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, pored toga što je veliki fokus na nova tri boda, glavobolju za Aleksandra Stanojevića predstavlja trenutni roster. Trener crno-belih nada se pojačanjima, ali i tome da kostur ekipe ostane u Humskoj. 

Bliži se kraj prelaznog roka, a Partizan ima još posla. Želje su Miloš Jojić i Svetozar Marković, kao i to da će ostati Umar Sadik i Filip Stevanović. 

Teško je tako nešto ostvarivo. Kad realno pogledam, mislim da je neostvarivo. Očekujem da se danas, sutra nešto desi. Nadam se nekim vestima do poslednjeg momenta - realno na stvari gleda Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 

Tokom dana je stigao Filip Holender.

- Reč je o standardnom mađarskom reprezentativcu, direktan i konkretan, sposoban da pokrije više pozicija u napadu, igra centralnog ili drugog špica, kao i po boku. U selekciji Mađarske drži celu levu stranu u sistemu 3-5-2, kad bude došlo vreme omogućiće nam igru na različite načine. Nažalost, neće biti tu još desetak dana, gledaćemo ga na TV ekranu. S jedne strane, drago mi je što Partizan ima dosta reprezentativaca, što je, primera radi, Denis Stojković debitant u mladoj selekciji, kvalitet poseduje, samo da ga potvrdi tamo - dotakao se strateg crno-belih Holendera.

Foto: partizan.rs

 

Angažman Svetozara Markovića značio bi i zbog bonus igrača u Superligi. 

- Bonus nam je neophodan, ne samo da bismo kapitena Vladimira Stojkovića mogli da vratimo među stative, nego da imamo više varijanti i u odbrani i u napadu.

Partizan sutra očekuje duel sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca. Pre deset godina protiv Metalca zaigrali su Vladimir Stojković, Aleksandar MIljković i Lazar Marković. 

- Sutra neće biti taj triling na terenu.

Boje tima iz Milanovca brane mnogi nekadašnji omladinci Partizana Jovan Vlalukin, Jovan Kokir, Sava Arambašić, a na klupi sedi nekadašnji trener omladinske ekipe Žarko Lazetić. 

Foto: Starsportphoto

 

- Što se tiče njih, oni više nemaju nikakve veze sa Partizanom. Prirodno je da pruže maksimum sutra, mi smo njima najveća motivacija, a ka se mada, da ćemo mi biti više motivisani - zaključio je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija