• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

07:15

DOBILI SMO I OVU SUDIJSKU OCENU: Više jeste, nego što nije PENAL ZA PARTIZAN! "EKSPERTSKI"!

Partizan

DOBILI SMO I OVU SUDIJSKU OCENU: Više jeste, nego što nije PENAL ZA PARTIZAN! "EKSPERTSKI"!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 na gostovanju u Gornjem Milanovcu protiv Metalca u 10. kolu Superlige Srbije

Partizan je poveo golom Stevanovića, da bi Mladost u samom finišu poravnala na 1:1. Na samom kraju meča dogodila se i jedna situacija pred golom Metalca, kada je oboren Bojan Matić.

- Kontakta nogama nema, međutim, moje mišljenje je da fudbaler Metalca nadlakticom daje ubrzanje centarforu Partizana. Matić pada kad mu ovaj staje na ruku. Sad je pitanje intenziteta. Sudija nije bio dobro postavljen, ne mogu da mu verujem da kad je 30 metara od mesta prekršaja- rekao je Jokić, a onda nastavio:

- Pre je penal nego što nije- zaključio je Jokić!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

AJMO! PIŠITE SAOPŠTENJA. SUDIJA VAM DAO IGRAČA VIŠE ALI JE TREBAO DA SVIRA I PENAL KAKO BI POBEDILI, JER VI NE ZNATE DRUGAČIJE DA DATE GOL.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ПАЗИ ''СТРУЧНУ''АНАЛИЗУ !!!''ВИШЕ ЈЕСТЕ НЕГО ШТО НИЈЕ''-НИЈЕ ГА ЗАКАЧИО НОГОМ,АЛИ ЈЕ ДОЈУРИО ТАКВОМ БРЗИНОМ ДА ЈЕ МАТИЋА ОДУВАО ВЕТАР И ТО ЈЕ ВИШЕ ПЕНАЛ ,НЕГО ШТО НИЈЕ.ПА ОВАКВУ АНАЛИЗУ НЕ БИ ДАО НИ САВО МИЛОШЕВИЋ,А БОГАМИ НИ ''ПРОФА''ВУЛЕТИЋ ХАХАХАХА

laki

pre 3 godine

Ti si Jokicu pokazao kakav si sudija bio. Kakav si fudbaler bio (sa dve leve noge) takav si i sudija bio. Kakav bre penal, pa vidi se da Matić pada i ako nikakvog kontakta nije bilo. Zbog ovakvih izjava klubove debelo kažnjavaju. Manire se ćorava posla.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija