• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

22:39

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN SE OBRUKAO NA STARTU ABA LIGE! Borac iznenadio crno-bele! Bez skoka i odbrane, nema ozbiljne košarke!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN SE OBRUKAO NA STARTU ABA LIGE! Borac iznenadio crno-bele! Bez skoka i odbrane, nema ozbiljne košarke!

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su na svom terenu od ekipe Borca iz Čačka na startu nove sezone u ABA ligi rezultatom 87:78, po četvrtinama (17:24, 19:25, 21:19, 21:19)

Užasno je Partizan delovao u prvih 20 minuta. Bezidejna, i mlaka igra u odbrani omogućila je igračima Borca da sa plus 15 završe prvi period meča. Skok u napadu, kao i u odbrani, bio je misaona imenica na večerašnjem meču za košarkaše "parnog valjka".

 

 

Pokušvao je Šćepanović da čestim izmenama razmrda svoj tim, ali uzalud. Borac je bio za dva koplja čvršći tim, te na kraju i ne čudi ova velika prednost nakon prvog dela u korist Čačana, debitanta u abaligaškoj "karavanu"!

Foto: Starsportphoto

 

Kod Partizana na poluvremenu jedina svetla tačka sa 10 poena bio je Ognjen Jaramaz, dok su na drugoj strani Miletić i  Tornton ubacili osam, a Smit 10 koševa.

 

 

Borac je i u drugom delu nastavio sa dobrom igrom, a Partizan je u jednom trenutku došao na minus deset. Novi centar crno-belih Erik Mika, bio je izuzeto borben pod oba koša, a u nastavku duela je u više navrata nakon ofanzivnog skoka imao i lake poene! Popravili su crno-beli igru u nastavku meča i potpuno zasluženo došli na minus sedam.

 

 

Činilo se da su to bili presudni trenuci duela, ali Borac je za tili čas ponovo otišao na plus 13! Na kraju treće deonice rezultat je glasio 68:57 u korist gostujućeg tima!

 

 

Za razliku od prvog dela meča u kome je Partizan primio čak 50 poena od Borca, u nastavku igre odbrana je bila na viđem nivou. "Krckao" je "parni valjak" plus gostujućeg tima i ponovo došao na minus sedam početkom poslednje deonice.

Konkretnija i organizovanija igra donela je Partizanu minus pet a sedam minuta do kraja duela! Preko potrebna energija Vila Mozlija konačno je došla do izražaja! Njegovim zakucavanjem Partizan je došao na svega minus tri u samom finišu duela...

Borac je uspevao da u samom finišu odbije sve nalete crno-belih, međutim, Dušan Miletić, centar Borca i prošlogodišnji igrač crno-belih bio je neverovatan na današnjem meču. Potpuno je nadskočio centre Partizana, da bi Đoković novom trojkom na svega minut i po do kraja utakmice raspršio nade "grobara" i samih igrača crno-belog tima!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mića Zgroženi

pre 3 godine

'Oće to tako kada do poluvremena šutneš 0 slobodnih bacanja.

delija 68

pre 3 godine

izgleda ovi četnici iz Čačka nisu čuli da su Partizani institucija a ni iz Milanovca

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija