• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

13:25

MILIONI U KASI, PARTIZAN TRLJA RUKE! Nije trač, Nigerijac ide u drugu ligu!

Partizan

MILIONI U KASI, PARTIZAN TRLJA RUKE! Nije trač, Nigerijac ide u drugu ligu!

Podeli vest

Nigerijac Umar će do kraja prelaznog roka najverovatnije zadužiti opremu drugoligaša Almerije

Počelo je kao trač, ali izgleda da je istina! Umar Sadik napušta Partizan i odlazi u drugu Špansku ligu, prenosi Sportklub. Naredna destinacija 23-godišnjeg napadača je Almerija.

 

 

Klub iz Humske će kako piše pomenuti izvor odmah dobiti 5.000.000 evra kako bi sanirali finansijsku krizu, a kroz eventualne bonuse prihod od transefra može da skoči za dodatnih tri miliona. 

Foto: Starsportphoto

 

Sadik je prošle godine u Partizan stigao kao pozajmljeni fudbaler Rome, crno-beli su ga otkupili za 1.600.000 evra.  Tokom prošle sezone u svim takmičenjima postigao je 17 golova i podelio 17 asistencija na 39 utakmica. Ove sezone na devet ligaških mečeva ima šest golova i dve asistencije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 3 godine

... I tako se završila saga o 15 miliona... ništa ispod 12 miliona... nećemo ni da razmišljamo ispod 10!

Axxx

pre 3 godine

Otišao je on za 12-15 miliona. To ide ovako vredi 15, zvanično 8, menadžeru 2, upravi da podeli 2,što je ukupno 12. Kupljen za 8, na crno još daju 4 i za 12 dobiju igrača od 15 miliona. Dali 12 umesto 15 miliona. Svi zadovoljni samo klub koji prodaje gubi 7 miliona.

Krle

pre 3 godine

15.000.000 ne moze ispod te cifre. Ma ne 17.000.000, ma 100.000.000.....ode Sadik za manje para od Boacija. Kako ste smesni grobari.... A tek sto umete da vodite strategiju finansijsku. Pa to ni Mogren Crnogorski tako dobro ne radi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija