• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2020

12:40

JOJIĆ BRUTALNO ISKREN! Hteo sam u BUNDESLIGU, a ne u Srbiju! Vratićemo Partizan gde mu je mesto!

Partizan

JOJIĆ BRUTALNO ISKREN! Hteo sam u BUNDESLIGU, a ne u Srbiju! Vratićemo Partizan gde mu je mesto!

Podeli vest

Kapitalno pojačanje i veliki povratak u Humsku, Miloš Jojić promovisan je kao novi igrač Partizana

Na povratničkoj promociji nekadašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda, Kelna i Bašakšehira istakao je da je silno motivisan po povratku u Partizan i da je cilj da svoj klub vrati tamo gde mu je i mesto. 

Derbi Miloša Jojića mogao bi da bude baš u sudaru sa večitim rivalom Crvenom zvezdom.

- Ne znam šta je trener Stanojević zamislio. Nisam odradio nijedan trening sa ekipom, danas ću početi da radim individualno. Daću sve od sebe da budem spreman za derbi - rekao je Jojić.

Foto: Starsportphoto

 

Mnogo se pričalo o povratku u Partizan, Stanojević kaže najvažnije pojačanje.

- Znam da se od mene očekuje mnogo, spreman sam i motivisan, daću više od 100 odsto. U glavi sam spreman, a uskoro ću biti i fizički - istakao je 28-godišnji vezista i dodao.

- Već dve godine kruže priče o mom povratku u Partizan. Ovog leta kada sam video da je Stanojević ponovo postao trener, zazvonio mi je telefon bio je to Ivica Ilijev koji mi je rekao da sam trenerova želja. Ljudima u klubu sam rekao da mi povratak u Srbiju nije prioritet već Bundesliga, ali stvari su se odvile ovim tokom. Sada sam željan fudbala i Partizana. 

Foto: Starsportphoto

Koji su ciljevi?

- Ja sam se vratio da vratim Partizan gde mu je mesto. Da svojim kvalitetima i iskustvom koji imam za sedam godina u inostranstvu pomognem da se bori za titulu i bude šampion i da uđe u Ligu šampiona - jasan je bio Miloš Jojić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ПА НИСИ ТИ МЕСИ ПА ДА МЕЊАШ СТВАРИ ИЗ КОРЕНА.ДОШ'О ТИ ПА СВИ КЛЕКЛИ И ВИ ПРВАЦИ.ХАХАХАХА ПАРТИЗАНУ ЈЕ МНОГО ВАЖНИЈИ НЕКИ ЈОВАНЧИЋ,ГРУЈИЋ И СЛИЧНЕ СУДИЈЕ ,НЕГО ТИ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija