• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2020

16:41

SPREMA LI SE SEČA U PARTIZANU? Mijailović ljut, oglasio se posle novog PORAZA!

Partizan

SPREMA LI SE SEČA U PARTIZANU? Mijailović ljut, oglasio se posle novog PORAZA!

Podeli vest

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović nezadovoljan je posle lošeg starta sezone i čak četiri poraza u pet kola

Partizanu nikako da krene ove sezone, dva uvodna poraza, a onda i pobeda protiv Venecija za "restart". Ipak, ni sjajna igra protiv Italijana nije trgla crno-bele, pa su nakon toga ponovo poraženi na dva susreta, Budućnost u Beogradu 101:99, a sada i debakl u Kazanju 93:70.

Foto: Beta

Povodom lošeg starta ponovo se oglasio i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

- Niko nije zadovoljan načinom na koji smo otvorili sezonu. To je razlog da se zamislimo i da tražimo rešenje za izlazak iz trenutne situacije. Da li brinem? Za Partizan morate brinuti i kada gubi i kada dobija - istakao je Mijailović.

Foto: Starsportphoto

Ono što je najaktuelnija tema danas, da li će Šćepanović ostati na klupi Partizana, a kako kaže Mijailović analiziraju se uzroci i rešenja.

- Verujem da je treneru i igračima teže nego svima koji ih kritikuju. Ne želim da govorim o poljuljanoj ili nepoljuljanoj klupi. Situacija nije onakva kakvoj smo se nadali, ali Partizan ne živi od pet utakmica. Upirati prstom je lako. Hajde da vidimo šta su uzroci i šta je rešenje. Verujem da ćemo rešenje pronaći - rekao je predsedik KK Partizan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija