• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2020

15:53

SAVO DONEO VAŽNU ODLUKU! Otkrio planove za nastavak karijere!

Partizan

SAVO DONEO VAŽNU ODLUKU! Otkrio planove za nastavak karijere!

Podeli vest

Savo Milošević otkrio je španskim medijima planove, želi da se vrati fudbalu, ali ne u Srbiji

Doskorašnji trener Partizana je za list “Diario de Navara” iz Osasune poručio da namerava se oproba kao trener van granica Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

- Pre mesec dana sam napustio Partizan i sada bih da se vratim treniranju, ali želim da odem iz Srbije. U Pamplonu ću doći, ali to će biti kada ovo sra**e od koronavirusa konačno prođe - rekao je Milošević, koji je posle odlaska iz Humske poručio da više nikada neće raditi u Srbiji.

Žali Milošević što ne može da se obeleži vek postojanja Osasune kako dolikuje.

- Jadno je što ne možemo da proslavimo kako bismo želeli, ali to ne može izbirisati ono što je Osasuna. Biće vremena za spektakularna slavlja. Volim sve “osasuniste” i Osasunu, u mom srcu će ostati dok ne umrem i sigurno posle toga - kazao je Milošević, koji je u oSasuni proveo tri sezone, odigrao 82 meča i postigao 22 gola.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DAN POSLE DERBIJA! Sukob Stevanovića i Degeneka
Fudbal

DAN POSLE DERBIJA! Sukob Stevanovića i Degeneka

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su u nedelju odigrali 163. "večiti derbi", a u Humskoj nije bilo pobednika (1:1). Dan kasnije, u studiju "TV Arena sport" našli su se Filip Stevanović i Miloš Degenek koji su hladne glave prokomentarisali dešavanja na utakmici, ali je ipak došlo do novog sukoba mišljenja

19.10.2020

22:14

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija