• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2020

14:27

STANOJEVIĆ SVE MENJA! Partizan će izgledati drugačije! Sve je POTVRDIO!

Partizan

STANOJEVIĆ SVE MENJA! Partizan će izgledati drugačije! Sve je POTVRDIO!

Podeli vest

Aleksandar Stanojević govorio je za medije pred duel sa Radničkim iz Niša u ponedeljak od 17 sati

Partizan u okviru 12. kola Linglong Superlige Srbije gostuje Radničkom u Nišu. Trener domaće ekipe Aleksandar Stanojević izneo je svoja očekivanja pred duel na Čairu

- Spremamo se za teško gostovanje. Ovo je veliki ispit za nas, da vidimo gde smo i kakvi smo. Ekipa za sada izgleda dobru, protiv Bačke smo odigrali bolje nego na prethodnoj. Treba nam još vremena, ali biće to dobro - počeo je Stanojević.

- Radnički ima širok klub igrača, sigurno dosta iskusnih igrača, oni su jedni od pretedenata za Evropu, oni uz nas Zvezdu, Vojvodinu imaju najbolju ekipu. Teška utakmica nas očekuje na Čairu - rekao je trener crno-belih. 

Crno-beli imaju određenih kadrovskih problema zbog povreda. 

- Povrede su normalne stvari, ne računam ove mehaničke to ne mogu da kontrolišem. Spremamo se da pravimo rezultat i igru, ali malo strpljenja i biće to dobro. Suma neće skoro na teren. Lazar Marković će za sledeću sigurno biti spreman, a za ovu možda. 

Foto: Starsportphoto/montaža

Šef stručnog štaba u Nišu je nekadašnji pomočnik Sava Miloševića, Milan Đuričić, koliko može da mu znači to što poznaje ekipu. 

- Sigurno da zna igrače, ali mnogo igrača od tada neće igrati. Menjamo tim koncepcijski, on je iskusan trener i sigurno da zna da iskoristi to. Mada ja mislim da i nije to neka velika prenost. 

Partizanu su ostala samo domaća takmičenja, sada umor ne sme da bude opravdanje. 

- Ne znam kada ste i da li ste čuli da tražim opravdanje. Tražim samo strpljenje, nikada neću kukati. Sve je to sastavni deo fudbala. Bitno mi je da smo mi unutra strpljivi i verujem da će biti bolje. 

Tokom nedelje, Uroš Vitas je otišao u Saudijsku Arabiju, da li Partizan sada traži pojačanje?

- Imamo četiri štopera, Vujačić zaslužuje šansu i dobiće je. Sveta je odlično pojačanje, tako da nam ne treba pojačanje na toj poziciji. 

Foto: Starsportphoto

U kakvom su stanju Bajbek i Holander?

- Zadovoljan sam kako je igrao Bajbek, on nije u ritmu i neće biti u narednom periodu. On je van takmičarskog ritma već šest meseci, tako da opet kažem, treba strpljenja za njega. On može da izdrži poluvreme. Što se Holandera tiče, on je počeo da trenira, uradio je već dva treninga. Tek se upoznajemo, zadovoljan sam njim, ali treba vremena da se upozna sa saigračima. On je spreman i biće u konkurenciji za duel sa Radničkim. 

Ko je prvi golman Partizana, od kako ste stigli ponovo u Humsku, menjali su se na crti Popović, Stojković i Stevanović-

- Stojković je neprikosnoven, on će uvek braniti ove teže utakmice. Stevanović i Popović su pokazali da možemo da računamo na njih, pa ćemo rotirati, ali Stojković će braniti u Nišu sigurno. 

Foto: Starsportphoto©

Da li je Lazar Pavlović posle dobre partiuje protiv Bačke i  povrede Sume uspeo da izbori mesto startera?

- Mlad igrač mora da bude konstantan da bi izborio mesto startera. Volim postepeno da uvodim igrače, što se Lazara tiče prezadovoljan sam kako igra, kako radi. On je naša budućnost, a to nema nikakve veze sa Sumom. Protiv Bačke je pokazao da može da igra i malo povučenije. Kod mene se uvek pravi tim za dobre igrače, tako da svi mogu da igraju. Dobijaće šansu sigurno. 

Kako je reagovao tim kada je čuo vest o saobraćajnoj nesreći Nikole Ninkovića?

- Poremetila nas je ta vest, pratimo šta se dešava, pre sat vremena smo zvali da vidimo u kakvom je stanju. Svi smo zabirnuti za njega i nadamo se da će biti sve dobro - zaključio je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija