• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2020

08:26

MISTERIJA! ZA KOLIKO JE PARTIZAN PRODAO NIKOLIĆA? Šok! Evo šta Arapi kažu!

Partizan

MISTERIJA! ZA KOLIKO JE PARTIZAN PRODAO NIKOLIĆA? Šok! Evo šta Arapi kažu!

Podeli vest

Nemanja Nikolić je pre desetak dana iz Partizana prešao u saudijski Al Raed

Tada se spekulisalo da je transfer vredan 1.000.000 evra. Ali, stižu nove informacije. Tamošnji "Saudi Skaj Sports" piše da je napadač Partizana Nemanja Nikolić karijeru u Al Raedu nastavio u transferu vrednom blizu 9.000.000 rijala, što je oko 2.000.000 evra!

Ovaj iznos daleko je veći od onoga što je prvobitno bilo najavljivano. Kao što je već navedeno pominjano je da je Partizan igrača prodao za 1.000.000 evra, koliko su i platili Spartaku za njegovo dovođenje.

 

 

To je petostruko manja suma od ove o kojoj pišu Saudijci, koji govore i da će Nikolićeva plata u Al Raedu iznositi 600.000 evra godišnje!

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

NEKO GADNO MUVA. ZATO IDU NON-STOP KOJEKAKVA SAOPŠTENJA DA BI SE PAŽNJA USMERILA NA DRUGE STVARI. OPASNI SU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija