• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

17:02

(VIDEO) JEDAN JE VLADO ŠĆEPANOVIĆ! Čovek koji je stvarao MOĆNI Partizan! Grobari, "ne pljujte" u vodu iz koje pijete!

Partizan

(VIDEO) JEDAN JE VLADO ŠĆEPANOVIĆ! Čovek koji je stvarao MOĆNI Partizan! Grobari, "ne pljujte" u vodu iz koje pijete!

Podeli vest

Zatvoreno je još jedno poglavlje u bogatoj koparkaškoj istoriji Partizana. Legenda ovog kluba, Vlado Šćepanović, napustio je kormilo crno-belih nakon svega nekoliko meseci rada. Kap koja je prelila čašu bio je poraz Partizana na svom terenu od francuskog Burga, u petom kolu regularnog dela Evrokupa. Crno-beli su u sredu uveče bili bleda senka na parketu, a Grobari su kao glavnog krivca označili upravo Šćepanovića

Navijači Partizana odmah su prstom uperili u crnogorskog stručnjaka i nekada velikog košarkaša, reprezentativca Jugoslavije i istinskog virtuoza u "loptanju" pod obručima! 

Da li je Šćepanović zaista toliki krivac, verovatno i jeste, međutim kako je on sam rekao nakon utakmice protiv Burga, treba pogledati i koji to igrači i kako na parketu brane crno-bele boje. Sa kojim žarom i energijom ulaze u duele, ili je to samo prolaznog efekta, zagubljenog u "Instagram objavama" i navodnoj ljubavi prema klubu. 

Sada, kada ga više nema na klupi, navijači Partizana moraju biti svesni da se legende poput Šćepanovića, ne stavljaju na stub srama, a razloga je mnogo.

Upravo je popularni "japanac" jedan od stvaralaca moćnog Partizana sa početka 21. veka, kada je "parni valjak" na krilima Duška Vujoševića krenuo u putem uspeha. Trojka protiv Hemofarma za titulu, zatim 40 poena u Evroligi i to u nekoliko navrata, neizbrisiv su trag crno-bele istorije i zadatak postojećoj ekipi Partizana da u doslednoj budućnosti, pokušaju da makar dobace do takvih rezultata, ili je to nemoguće...

Foto: Starsportphoto

Mnogo je talenata u našoj košarci, mnogo obećanja i praznih priča. Dobrih ugovora i odlazaka u NBA...Šta je sa potencijalima poput Radeta Zagorca? Kada će se probuditi i krenuti da igra košarku, ili je samo problem u treneru, gustom rasporedu i nedostatku ko zna čega više. Aktivnosti Rašona Tomasa na Instagramu, šaljivi Kodi Miler - Mekinatajer na Tviteru. Da li su to igrači koji su dostojni da nose crno-beli dres, okupan znojem i krvlju i prethodnim decenijama. O tome će čelni ljudi i struka odlučivati u budućnosti.

Ili je samo Šćepanović kriv? Procenite sami...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija