• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2020

19:37

(OCENE) PARTIZAN SA BELE TAČKE PREKINUO MUKU! Crno-beli savladali Mačvu! Kuda plovi Stanojevićev brod?

Partizan

(OCENE) PARTIZAN SA BELE TAČKE PREKINUO MUKU! Crno-beli savladali Mačvu! Kuda plovi Stanojevićev brod?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana ostvarili su trijumf u 13. kolu Superlige Srbije pobedom nad ekipom Mačve sa 2:0

Golove za Partizan na ovom meču postigli su Natho sa penala i Lazar Marković u finišu duela, čime su crno-beli prekinuli niz od tri utakmice bez trijumfa u Superligi Srbije.

Foto: Starsportphoto

Igra "parnog valjka" nije bila na vrhunskom nivou, a gol Izraelca na startu drugog dela pokrenuo je Partizana ove večeri u Humskoj. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević šansu u napadu dao je Filipu Holenderu, pošto se Bejbek samo dan ranije povredio na treningu.

Utakmicu nije počeo ni Vladimir Stojković. pošto je iskusni golman imao temperaturu pred sam duel, pa ga je zamenio Nemanja Stevanović, ali krenimo redom:

Foto: Starsportphoto

Nemanja Steavonivić 6,5 - Siguran je bio danas na golu Partizana. Nekoliko retkih ali opasnih napada Mačve Stevanović je rutinski zaustavio.

Aleksandar Miljković 5,5 - Sem dobrih defanzivnih zadataka, Miljković je ponovo "kaskao" u napadu i imao nekoliko nerezeonskih poteza u samoj završnici akcija.

Igor Vujačić 6,5 - Stamen i siguran, ali bez preteranog posla. U nekoliko navrata glavom je ugrozio gol gostiju i bio prilično agilan na večerašnjem meču.

Svetozar Marković 6,5 - Kao i Vujačić, siguran pozadi i opasan u skoku. Izrasta u pravog vođu defanzive crno-belih.

Ivan Obradović 6 - Nedostak snage i takmičarskog fudbala vidljiv je u igri levog beka crno-belih. Sve do izlaska iz igre sredinom drugog dela, Obradović se nudio po levoj strani, međutim, bez prave svežine u završnici akcija.

Saša Zdjelar 5,5 - Sistem igre Aleksandra Stanojevića za sada ne leži vezisti Partizana. Borben i požrtvovan, ali bez prave kreacije u napadu koja ga je krasila kod Miloševića.

Bibras Natho 6,5 - Iskusni Natho je bio konstantna pretnja protiv Mačve. Imao je nekoliko dobrih dodavanja i kao i uvek siguran na lopti, ali začuđujuće i daleko od gola u novoj formaciji Partizana. Realizovao je i jedanaesterac.

Filip Stevanović 5,5 - Takođe, kao i Natho daleko od gola. Bez pravog dribinga, svežine i udarca ka golu. 

Foto: Starsportphoto

Takuma Asano 7 - Defitnivno najbolji u crno-belim redovima večeras! Uvek na lopti, hitar i brz u oba pravca, konstantno je bio pretnja na terenu. U nekoliko navrata podelio je par dobrih asistencija i ispravljao sve greške u defanzivi crno-belih po desnoj strani, ali levoj strani. Imao je sjajan solo prodor kod drugog Partizana.

Lazar Pavlović 5,5 - Sem na početku duela kada je lopta bila u njegovim nogama, sve ostalo bilo je za analizu!

Filip Holender 6,5 - Pogodio je stativu na startu i bio hitar u samom špicu crno-belih! Imao je par dobrih prilika, ali ga nije hteo gol!

Izmene:

Lazar Marković 6,5 - Ušao u drugom delu i pogodio za 2:0! Bio je prava pretnja u napadu i uneo je svežinu u igru crno-belih.

Slobodan Urošević 6,5 - Odličan! Iako je upao sredinom drugog dela umesto Obradovića, pokazao je zašto je bio standardni bek kod Save Miloševića. Imao je nekoiko odličnih prodora i ubacivanja.

Aleksandar Lutovac i Aleksandar Šćekić - Ušli u samom finišu duela! Ali, bez pravog i konkretnog učinka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija