• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2020

22:11

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN PAO NAKON PRODUŽETKA! Ne pomaže ni Veličković! Igokea SRUŠILA crno-bele!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN PAO NAKON PRODUŽETKA! Ne pomaže ni Veličković! Igokea SRUŠILA crno-bele!

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju od Igokee sa 90:84 (26:21,19:22,14:12,20:24,11:5) u ptom kolu regularnog dela ABA lige

Partizan je poveo odmah na startu, a u sledećem napadu je imao loptu, kada je dosuđen faul igrača Igokee koje trener Dragan Bajić nije mogao da prihvati pa je prigovorio sudijama i izbačen je sa meča posle 90 sekundi igre.

Igokea - Partizan 90:84 (26:21,19:22,14:12,20:24,11:5)

Dvorana: Laktaši  Sudije: Marko Juras, Dragan Porobić, Aleksandar Milojević

Igokea: Klemons 14+11as, Atić 5, Jovanović 3, Jošilo 7, Talić 0, Ilić 0, Pot 6, Voler 17, Karmajkl 27, Fundić 11, Kondić

Partizan: Miler-Mekintajer 4, Mika 9, Zagorac 17, Pejdž 8, Dangubić 7, Gordić 19, S. Janković, Angola 0, Veličković 8, N. Janković 2, Tomas 6, Trifunović 4

To nije omelo igrače domaćeg tima, koji su za tili čas okrenuli sve u svoju korist i nakon preokreta poveli na ovoj utakmici! Imala je Igokea i plus 10 - 31;21, međutim, tada na scenu stupa Markus Pejdž.

Sa dve vezane trojke poravnava rezultata, ali i pored bolje igre crno-beli na odmor odlaze sa minus dva - 45:43! Neverovatbo je to da je Partizan za 20 minuta igre imao 20 izgubljenih lopti.

 

 

Domaćin je nastavio sa dobrom igrom i u nastavku meča, dok je Partizan konstantno jurio prednost Igokee. Četvrta lična za Rašona Tomasa sredinom treće deonice bio je veliki problem za crno-bele, a Igokea je i nakon ovog kvartala imala prednost - 59:55.

 

 

Viđen je veliki broj grešaka i promašaja sa obe strane, a "parni valjak" je i dalje tražio svoju igru.

Poslednja deonica donela i veliku drama na parketu, a Partizan se u nekoliko navrata vraćao meč. Otišla je Igokea na plus pet, međutim Partizan je uzvratio i došao na korak od preokreta.

Jošilo je bio u pravom ritmu i kada su crno-beli uspevali da povežu svoje redove, iskusni srpski bek je ubačen trojkom vraćao Igokeuu u život.

 

 

Vodila je Igokea sa 79:76, ali je Veličković na devet sekundi do kraja trojkom doneo produžetak crno-belima!

 

 

Partizan je dobro otvorio produžetak i poveo sa 81:80, međutim, tada je usledila nova serija Igokee, pa je tim iz Laktaša za tili čas otišao na plus šest - 88:82. Do kraja domaći tim je sačuvao prednost i potpuno zasluženo slavio!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija