• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2020

14:43

FILIPOVSKI OTKRIO! Evo da li će menjati igrački kadar

Partizan

FILIPOVSKI OTKRIO! Evo da li će menjati igrački kadar

Podeli vest

Novi strateg Partizana Sašo Filipovski predstavio se javnosti na konferenciji za meije

- Dobar dan svima, zahvaljujem na šansi da mogu da vodim Partizan. Nisam puno razmišljao, znam da situacija nije laka, sa Kovidom, kako u Srbiji, tako i u Sloveniji. Došao sam da dam svoj maksimum, volim košarku i daću sve od sebe da korak po korak se posvetim igračima i ekipi, i da napredujemo iz treninga u trening, odnosno utakmice u utakmicu - rekao je Filipovski na početku.

Odgovorio je na pitanje da li će menjati igrački kadar.

- Za sada igrači daju svoj maksimum i to što imamo, i moj zadatak je da se maksimalno posvetim ekipi. Za sada ne planiram nikakve promene. Mislim da je najvažnije u životu da je čovek fleksibilan. Uvek dolazi do nekih novih stvari, život je takav da donosi izazove, da moraš da donosiš pametne i mudre odluke.

Foto: Starsportphoto

 

Zatim se osvrnuo na to da li je razmišljao o ponudi i da li se čuo sa Duškom Vujoševićem, kome je bio asistent u CSKA iz Moskve.

- Nisam puno razmišljao, znam da je ovo zemlja sporta, Partizan je veliki klub. Puno puta sam ovde odlazio, prihvatio sam ponudu i velika mi je čast, kao i obaveza da dajem maksimum. Nisam se čuo sa Duškom. Imamo dobar odnos, ali hteo sam da preuzmem odgovornost na sebe - rekao je novi trener crno-belih.

- Verujem u filozofiju – korak po korak. Očekujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Ako si pripremljen i daš sve od sebe, onda ne treba da se plašiš budućnosti. Neću ništa da obećavam, tako da me više interesuje kako ćemo raditi i dizati timske i individualne kvalitete.

Foto: Starsportphoto

 

Istinski mu je žao što bar još neko vreme navijači neće moći da dolaze na utakmice.

- Navijači Partizana znaju da su naš šest igrač, znaju košarku. Moj je teren. Verujem da će to navijači prepoznati, taj rad i trud.

Na kraju je istakao da su prvi dani sa ekipom od krucijalnog značaja.

- Ekipa ima potencijal. Trenutno radimo da upoznaju moj sistem rada, a sa druge strane i ja njih da upoznam. U ovom trenutku ne možemo da koristimo potencijal, već kvalitet. Onda ćemo raditi promene i graditi na osnovu svakog treninga, svake utakmice - zaključio je Filipovski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija