• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2020

15:12

MIJAILOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! "Čović SILUJE ABA ligu! Zbog Zvezde nam je blokiran račun"

Partizan

MIJAILOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! "Čović SILUJE ABA ligu! Zbog Zvezde nam je blokiran račun"

Podeli vest

Novi trener Partizana Sašo Filipovski predstavljen je na konferenciji za medije, a tom prilikom se predsednik crno-belih Ostoja Mijailović dotakao blokade računa

- Košarka u celoj Evropi se nalazi u teškoj situaciji. Sponzora je sve manje, nema navijača, nema prihoda od karata... Mnogo je teško funkcionisati. ABA liga se nalazi u još težoj situaciji, pre svega što je pokrenut sudski spor prema ABA ligi od strane Crvene zvezde. Lavina svega počela je od tužbe Crvene zvezde. Ponovo se nalazimo u blokadi računa, tačnije gašenje. ABA liga je u nezavidnoj situaciji jer račun nije aktivan i ne može da se funkcioniše s njim. Menadžment ABA radi na pronalaženju rešenja, a vi treba da znate odakle dolaze ti problemi - rekao je Ostoja.

Nastavio je u istom ritmu.

- Sa jedne strane je velika većina klubova donela odluku da se ABA liga kao društvo transformiše u DOO, gde su potrebni svi potpisi članova društva. Tim potezom ćemo prevazići sve probleme u organizaciji i gde ćemo u novom društvenom ugovoru uneti sve što treba da se unese da bi ABA liga bila zaštićena. Da ne bismo imali situaciju kao u prethodnoj sezoni da ABA bude silovana od strane jednog čoveka koji je vlasnik dva kluba, da ne možemo da se takmičemo. Neko ko se predstavlja kao borac za pravdu, ili zajednički interes, a iza svega se kriju lični interesi njega i njegove porodice gde pokušava da tasta od svoga sina postavi na mesto predsednika ABA Lige.

Foto: Starsportphoto/montaža

 

Ipak, veruje da će se pronaći rešenje.

- Mislim da je to nemoralan čin i velika većina se izjasnila da ne treba da idemo u tom pravcu. Mislim da je rešenje da se društveno transformiše u DOO. Kao što smo i do sada nalazili rešenje, naći ćemo i sada. Celokupna evropska košarkaša se nalazi u velikom problemu, a ABA liga u još većem - poručio je Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pedja 68

pre 3 godine

Za sopstvenu nesposobnost ne okrivljuj druge. Ni Zvezda, a ni FMP nisu dodili ono što im pripada po statutu ABA lige, jer si ti jedini krivac i ako si sam taj statut potpisao, ali sad kad ti se klub raspada za to kriviš druge.

MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

ZNAS KAKO LIMARU KAD GUBIS,NEMAS REZULTATE,PITANJE DAL CES BITI I MEDJU CETRI U ABA LIGI,U EVRO KUPU PITANJE DAL CES PROCI KRIVA TI ZVEZDA I NEBOJSA COVIC,POGLEDAJ U SVOJE DVORISTE SRAM TE BILO,COVIC NESILUJE ABA LIGU NEGO HOCE SVE REGULARNO,TO STO SI TI NAVIKAO NA CRNO TVOJ PROBLEM,TEBE CE ZVEZDA DA SILIJE ZA DESETAK DANA KADA VAS RAZBIJEMO SA 20 RAZLIKE,OTERAO SI TRINKIJERIJA JER MU NISI DAVAO PLATU NA VREME,I TE PARE OD ABA LIGE DALA JE SRBIJA,ZNACI NAROD SRBIJE I KO SI BRE TI DA PRICAS TAKO NESTO,70 POSTO SRBIJE NAVIJA ZA ZVEZDU TAKO LIMARE CUTI I PUSTI TE MOMKE DA IGRAJU KOSARKU,A TI STA IMAS SA COVICEM TI RESAVAJ VAN ZVEZDE I ABA LIGE,TI SI BRUKA OVE SRBIJE,KAKO TI MRZIS ZVEZDU TO NEMA NIGDE U SVETU,SRAMOTA JE TO VELIKA

Vuki

pre 3 godine

Zar se Ostojin drugar Bokan nije hvalio da je sve sredio?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija