• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2020

15:15

(VIDEO) HOLENDER PROMAŠIO PENAL PA OKAJAO GREHE! Partizan u nadoknadi stigao do pobede protiv Proletera!

Partizan

(VIDEO) HOLENDER PROMAŠIO PENAL PA OKAJAO GREHE! Partizan u nadoknadi stigao do pobede protiv Proletera!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana danas dočekuju Proleter u okviru 15. kola Linglong Superlige Srbije od 16 časova

Muke Partizanove... Neće, neće pa stane! Jednostavno, bezidejno deluju crno-beli od kako je Humsku napustio Umar Sadik, nema tu ko da postigne gol. Imali su izabranici Aleksandra Stanojevića posed lopte, imali su terensku inicijativu, ali ne i realizaciju i završnicu, sve do 91. minuta kada uz mnogo sreće Filip Holender upisuje svoj prvi gol u Partizanovom dresu. Mogli su mnogo ranije da povedu crno-beli, ali je danas fenomenalni Petrić odbranio Holenderu poenal. Da stvar bude gora, samo minut ranije teren je napustio Bibars Natho, do sada najbolji penaldžija u redovima crno-belih! 

Foto: Starsportphoto

Na kraju tankih 1:0 i utakmica za zaborav! 

Bio je Partizan konkretniji rival od samog početka meča, bilo je jasno da je Proleter u Beograd stigao u nameri da sačuva svoju mrežu i eventualnu šansu za gol čeka iz kontre! Već u petom minutu zapretio je Miljković, ali je Petrić uspeo dobro da odreaguje!

Foto: Starsportphoto

Samo deset minuta kasnije, Bibars Natho imao je veliku šansu, ali je Izraelcu zasmetao reflektor. Nastavioje Partizan da pritiska, što je mogao da iskoristi Knežević, ali je sudija posle sporne situacije ipak svirao faul u napadu. 

U drugom poluvremenu nije se mnogo toga promenilo! Partizan je napadao, Proleter se disciplinovano branio. Bezidejno je delovao Partizan, pokušao je Stanojević izmenama što je dalo rezultata. Posle jednog napada, sudija je pokazao na belu tačku, a pošto je Natho nešto ranije napustio teren loptu je uzeo Filip Holender, ali mu je Petrić dobrom intervencijom odbranio. 

Imao je Proleter veliku šansu na kraju meča kada je Ilić oduzeo loptu Markoviću, ali je posle sjajnog udarca lopta zatresla samo prečku. Već u sledećem napadu Filip Holender pogodio je za konačnih 1:0! 

 

PARTIZAN – PROLETER 1:0 (0:0)

Strelci: Holender 91

Stadion FK Partizan Sudija: Aleksandar Živković

Partizan: Popović – Miljković, Marković, Vujačić, Obradović – Zdjelar, Šćekić – Jojić, Natho, Asano – Holender

Proleter: Petrić – Milošević, Joković, Andrejević, Kovačević – Pejić, Ilić – Knežević, Babić, Živojinović - Mirosavljev

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme: 

95. minut - Utakmica je gotova!

91. minut - Igraće se još pet minuta!

91. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Filip Holender se iskupio zbog promašenog penala - 1:0!

90. minut - Kakva šansa za Proleter! Ilić je posle greške Lazara MArkovića šutirao i pogodio prečku! 

89. minut - Prvi korner na meču za Proleter! Popović siguran!

84. minut - Još jedan napad Proletera, ali faul u napadu Mirosavljeva!

80. minut - Oslobodio se Proleter pritiska sada i pokušali su preko Kojića, ali je nekadašnji omladinac Brodarca loše prihvatio loptu, ostaje 0:0!

73. minut - Još jedan prekršaj za Partizan! Milenković je srušio Obradovića, ali loše izvodi Suma slobodan udarac!

70. minut - Velika šansa za Sumu, ali ponovo je Petrić sjajno reagovao! 

67. minut - Rezervista Proletera Kojić, dobio je nezgodan udarac u glavu, pošto ga je Vujačić šutnuo u glavu... Stradao je zub, ali Kojić nastavlja utakmicu!

60. minut - BRANI PETRIĆ PENAL FILIPU HOLENDERU! 

59. minut - PENAL ZA PARTIZAN! Srušen je Holender!

58. minut - Tek što je Marković ušao u igru, velika šansa za njega, ali je loše zahvatio loptu! 

57. minut - Dvostruka izmena u redovima Partizana, ulaze Lazar Marković i Sejduba Suma, teren napuštaju Natho i Jojić. 

56. minut - Dobar pokušaj Natha, ali brani Petrić. 

53. minut - Partizan steže obruč oko Proleterovog gola, ali bez učinka za sada! 

48. minut - Velika šansa za Partizan! Posle kornera pao je Marković, ali sudija Živković nije pokazao na belu tačku. Napad se nastavio, a Vujačić je loše zahvatio loptu na petercu i poslao je preko gola! 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo pluvremе:

Foto: Starsportphoto

 

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme! Nije bilo lepog fudbala u Humskoj, a najveće šanse na meču imao je Filip Holender!

40. minut - Aleksandar Andrejević sprečio je siguran gol Partizana! Asano je ubacio na drugoj stativi je čekao Holender, ali je štoper Novosađana sjajno reagovao!

37. minut - Još jedna dobra šansa, sada je Šćekić pokušao glavom, ali je lopta otišla pored gola!

36. minut - Najbolja prilika u dosadašnjem delu susreta, Miljković je uposlio Holendera, ali je Petrić ponovo lako reagovao! 

33. minut - Slobodan udarac za crno-bele sa dobre pozicije, pustili su Jojić i Natho, Holenderu da izvede, ali je lopta otišla daleko preko gola, ostaje 0:0!

30. minut - Sporna situacija, krenuo je Knežević u kontranapad, ali je po mišljenju sudije napadač Proletera faulirao Miljkovića. Nije se to dopalo treneru Žigiću!

Foto: Starsportphoto

27. minut - Opao je ritam utakmice, veliki broj grešaka sa obe strane. Ipak, posle loše reakcije odbrane Proletera imao je Holender priliku, ali nije stigao do lopte.

24. minut - Šutirao je Takuma Asano sa distance, ali je Petrić dobro intervenisao. Biće korner za Partizan. Pokušao je posle Nathovog centaršuta Vujačić, ali je lopta otišla preko gola!

22. minut - Dobar pokušaj Partizana, ali Andrejević stiže do lopte pre Filipa Holendera. 

20. minut - Preti sada i Proleter, ali je Popović dobro intervenisao! 

16. minut - Velika prilika za Partizan! Bibars Natho propustio je dobru šansu, te ostaje 0:0! Izraelcu je pri šut zasmetao reflektor...

11. minut - Partizan za sada diktira ritam utakmice, dok se Proleter odlučio da šansu vreba iz kontre. 

7. minut - Prvi korner na utakmici za Partizan, Jojić je izveo prekid, ali samo do prve stative - 0:0.

5. minut - Dobra akcija crno-belih sada. Jojić je ubacio na drugu stativu gde je bio Miljković, ali je lako intervenisao Petrić, ostaje 0:0!

2. minut - Prva akcija na meču za Proleter. Probilis u Novosađani po desnoj strani, Milošević je centrirao, ali je Vujačić otklonio opasnost ispred svog gola. 

1. minut - Utakmica je počela!

15:20 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 15. kola Linglong Superlige Srbije u kojoj se sastaju Partizan i Proleter iz Novog Sada. Sve detalje sa meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija