• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2020

13:44

GROBARI, DOBRE VESTI! Uskoro se vraća na parket!

Partizan

GROBARI, DOBRE VESTI! Uskoro se vraća na parket!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz izjavio je da se nada da će biti spreman da izađe na parket na meč protiv Mornara u ABA lige u subotu

Jaramaz je ovog vikenda počeo da radi sa loptom nakon povrede na desnoj šuterskoj ruci, koju je zaradio sredinom oktobra.

- Napokon, super je osećaj. Uželeo sam se šutiranja ovom jačom rukom. Juče sam po malo počeo da driblam loptu i radim neka polaganja. Šutirao sam i prvi put sa poludistance, sve ide kako treba - rekao je Jaramaz za TV Partizan.

Foto: Starsportphoto

 



Bek crno-belih istakao je da se oseća dobro i da nema bolove, a govorio je i o tome kada će biti spreman da odigra utakmicu.

- Videćemo, u narednom periodu treba da osetim kontatkt, da uđem polako pet na pet na treningu, da vidim kakva je tu situaicja. Osećam se dobro što se tiče rada stvari koje ne zahtevaju kontakt. Kada budemo videli kakvo je stanje po tom pitanju, onda ću znati da li ću biti spreman za narednu utakmicu. Nadam se da ću biti spreman već za meč protiv Mornara - zaključio je Jaramaz.

Meč 9. kola ABA lige između Mornara i Partizana igra se u subotu, 5. decembra, od 19 sati u Baru.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija