• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2020

09:41

PARTIZAN AKTIVIRA BOMBU! Crno-beli dovode gol-mašinu

Partizan

PARTIZAN AKTIVIRA BOMBU! Crno-beli dovode gol-mašinu

Podeli vest

Ofanzivac TSC-a Nenad Lukić nalazi se na meti Partizana i vicešampion Srbije će u januaru pokušati da ga dovede, odnosno vrati u Humsku, pošto se radi o nekadašnjem članu Omladinske škole crno-belih

Crno-beli su u smiraj prethodnog prelaznog roka prodali Umara Sadika i poslalai na pozajmicu Bojana Matića, a umesto njih su u Humsku stigli Filip Holender i Žan-Kristof Bajbek. Ipak, Francuz je stigao nespreman, pa se ubrzo i povredio, a Mađar je pozitivan na koronavirus, pa su u Partizanu svesni da im treba još jedan golgeter.

Izbor je pao na Nenada Lukića, prenosi "MaxBet sport", a sa njim definitivno nema greške.

Foto: Starsportphoto

 

Ofanzivac TSC-a je prošlu sezonu u Superligi završio na vrhu liste strelaca sa 16 golova, zajedno sa još dva igrača (Vladimirom Silađijem i Nikolom Petkovićem), a ove sezone je na drugoj poziciji sa devet pogodaka, dva manje od Milana Makarića iz Radnika.

Lukić je karijeru započeo u mlađim selekcijama Partizana, a potom je branio boje Teleoptika, Lokomotive Plovdiv, Rada, Radnika, Donjeg Srema, Bežanije, Spartaka, Zemuna, čačanskog Borca i Inđije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 3 godine

au bre ,najava kao da dolazi bar Kavani

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija