• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

12:20

OGLASIO SE MILOŠ JOJIĆ! Fudbaler Partizana objasnio GEST kojim je oduševio Srbiju!

Partizan

OGLASIO SE MILOŠ JOJIĆ! Fudbaler Partizana objasnio GEST kojim je oduševio Srbiju!

Podeli vest

Fudbaler Partizana, Miloš Jojić odlučio je da nagradi radnike u SC "Teleoptik" pred praznike

Iako, kako kaže plate ne kasne i situacija u klubu je stabilna, isključivo iz zahvalnosi prema radnicima rešio je da pokloni po 150 evra svakom radniku, a ima ih 55. 

Foto: Starsportphoto

O svom gestu oglasio se i sam Jojić, te je dodatno pojasnio kako i zašto je došlo do toga. 

- Prvo bih zeleo da se zahvalim svima vama dragi novinari koji ste objavili ovo vezano za moj gest prema zaposlenima na sportskom centru Teleoptik, iako moja namera nije bila da se to stavlja u prvi plan i objavljuje. 

Celu ovu negativnu atmosferu oko Korone sam hteo da razbijem ovim gestom, i da bar malo ulepsam praznike ljudima koje poznajem preko 20 godina. 

Moram da napomenem da je ovo iskljucivo bilo po mom osecaju, neki vid zahvalnosti tim ljudima. 

Nije bilo nikakvih nesporazuma medju nama igracima,kako je navedeno. Mi organizovano, skoro svake nedelje, odvajamo sredstva za razne humanitarne akcije, pa i za nase drage zaposlene na Teleoptiku 

Situacija u klubu je stabilna, plate ne kasne, te zaista nema potrebe da se ovakav gest stavi time u losu konotaciju i time ne samo umanji, vec stvori losa slika i atmosfera. Mi smo jedna porodica, jedna kuća i bilo da to radimo grupno ili pojedinacni radimo od srca - istakao je Jojić!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija