• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2020

16:07

SADIK NE ZABORAVLJA PARTIZAN! Otvorio DUŠU i progovorio o meču sa Mančesterom!

Partizan

SADIK NE ZABORAVLJA PARTIZAN! Otvorio DUŠU i progovorio o meču sa Mančesterom!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana Umar Sadik u opširnom razgovoru sa nigerijskim medijima prisetio se dana iz Partizana

Iako je Umar Sadik pre više od dva meseca napustio Humsku, visoki napadač još uvek se seća dana iz crno-belog dresa i preispituje se kako je njegova ekipa izgubila meč protiv Mančester junajteda. 

Foto: Starsportphoto

- To je jedno od najjačih klupskih takmičaenja, posle Svetskog prvenstva i Lige šampiona. Bilo je veliko iskustvo igrati sa Partizanom u Ligi Evrope, a vrhunac je bio duel sa Mančester junajtedom u Beogradu. Izgubili smo, jer nismo imali nimalo sreće. I dalje dobro pamtim utakmicu i čudim se kako smo je izgubili - rekao je Sadik Nigerijcima. 

U karijeri Umar Sadik imao je priliku da igra u Seriji A, sa Partizanom se oprobao u Ligi Evope, dok sada igra u drgoj ligi Španije. 

Foto: Starsportphoto

- Moram da se zahvalim Bogu na prilikama koje mi ukazuje u životu i u fudbalskoj karijeri. Kao igrač, san mi je da se okušam na najvišem nivou. Prošle sezone igrao sam u Ligi Evrope, a sada sam u španskoj drugoj ligi, ali Almerija je klub sa velikim budžetom i velikim planom da se vrati u Primeru. A, kada izborimo promociju, samo će nam nebo biti granica, verujte mi - istakao je nekadašnji napadač Partizana. 

Foto: Starsportphoto

Ambicija kluba da se vrati u prvu ligu Španije je razlog koji me je ubedio da dođem ovde. Svi u klubu žele da se plasiramo u elitu, jer tamo pripadamo po našem budžetu, stadionu, ambicijama - podvukao je Sadik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija