• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2020

23:15

OTVORIO DUŠU! Stanojević ISKRENO o narednom prelaznom roku!

Partizan

OTVORIO DUŠU! Stanojević ISKRENO o narednom prelaznom roku!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević želi da pojača konkurenciju na pozicijama desnog beka i napadača, a kada su u pitanju eventualni odlasci najboljih igrača, i to je moguće, ali samo u slučaju neke veoma primamljive ponude

Takođe, naglasio je da nikoga ne želi da ''otera'' iz kluba, što se prethodnih nedelja spekulisalo u pojedinim medijima.Svoj stav je Aleksandar Stanojević ilustrovao i jednim primerom iz svog prethodnog mandata u Humskoj.

- Odmah posle poslednjeg meča jeseni sa Lučancima sam rekao da su mi potrebni svi igrači, da ne želim da bilo ko iz postojećeg kadra ode. Naravno, ukoliko se dogodi ponuda koja svima odgovara nećemo praviti problem. Podsetiću da je to bio slučaj i sa Kleom svojevremeno, pustio sam ga u Kinu, a svi vrlo dobro znaju koliki je uticaj imao na tim i koliko je značio u toj sezoni - istakao je Stanojević, a prenose ''Novosti''.

Foto: Starsportphoto

Govoreći o aktuelnom sastavu Partizana sa kojim je uspešno priveo kraju jesenji deo sezone, Stanojević je izrazio nadu da je moguć dodatni napredak.

- Našli smo se, pohvatali se što se kaže i sada je sve lakše. Sa nekima se možda još nisam u potpunosti našao na istim talasnim dužinama, ali je najvažnije da napredujemo i da ekipa zna šta može da očekuje od mene, a i ja od igrača - objasnio je Stanojević i istakao da će na proleće crno-beli biti "spremni za svaku priliku koja im se ukaže da smanje bodovni zaostatak za Zvezdom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija