• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2021

14:24

BAŠ GA BRIGA ZA KRITIKE! Stanojevića zanima samo šta kažu partizanovci!

Partizan

BAŠ GA BRIGA ZA KRITIKE! Stanojevića zanima samo šta kažu partizanovci!

Podeli vest

Dolazak Aleksandra Stanojevića na klupu fudbalera Partizana, posle odlaska Sava Miloševića usred sezone, dočekan je među navijačima kao spasonosno rešenje. Mladi, ali iskusni stručnjak, kaže da sve igrače tretira isto, za sve važe ista pravila, a smatra da su najbolji igrači Suma, Marković i Naćo

Šta je sve prošao u prethodna četiri meseca, sa kakvim problemima i pritiscima se nosio, kakve komentare je čitao i da li su mu smetali, ispričao je Aleksandar Stanojević nakon pomalo turbulentne godine Partizana.

Na pitanje da li prati komentare po društvenim mrežama i da li ga to interesuje, kaže:

Ranije sam pratio mnogo više nego u minulih godinu, dve, jer je uzelo maha. Pratim i sada, naravno, zato što me zanima kako ljudi vide neke stvari, a pričam samo o “partizanovcima”, pošto me samo oni zanimaju. Ostali me ne interesuju. Neko ko je “partizanovac” i mediji stvaraju sliku kako je vide trenutno. Ali, ako si stručan, trebalo bi da se sagleda šira ili dublja slika, neke stvari na koje običan svet i ne obraća pažnju. Lično, ako vidim da nešto kritikuju i da im se ne sviđa, pošto ne mogu da im objasnim jednom rečenicom sve što bih želeo, onda se trudim da rezultatima i igrom tima sve to nadomestim - kazao je za Telegraf Aleksandar Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Baš ga briga za kriktike - Aleksandar Stanojević

Nije krio Stanojević koja su njegova pravila i kakav odnos ima sa igračima. 

- Uvek sam bio isti u odnosu sa igračima. Ključno mi je da igrač u svakom trenutku zna šta očekujem od njega, šta mislim o njegovom kvalitetu, šta trenutno mislim o njemu i da budem iskren sa njim – to su najvažnije stavke. Šta znači distanca? Čim imate dosta razgovora, timskih ili pojedinačnih, zajedničkih analiza, to znači da nismo na distanci. Neka pravila, naravno, moraju da se poštuju, respekt grupe i tima i tu sam strog, Jer, ako ne respektuješ svoj tim, prevashodno trening – imaš problem sa mnom i bićes odstranjen to je sigurno. Oni od prvog dana znaju da me ne zanima ko se kako zove, gde je bio pre Partizana, koliku platu ima i kakav mu je status, jer ako ne trenira kako treba, ide u Teleoptik ili radi mimo tima.

Foto: Starsportphoto

Kod Stanojevića svi imaju isti tretman, bez obzira kako se zovu

Naveo je trener crno - belih i primer kako kažnjava.

- Rekao sam im ko se tokom pauze bude ugojio više od kilograma, čekaju ga dva kondiciona treninga višednevno i to aerobnog intenziteta sa strane, mimo tima. To im je veća kazna i moraju da shvate da to radim zbog njih, a tih 100, 200 ili 500 evra mi ne znače ništa. Takođe, kazna je sklanjanje iz ekipe, sastava i uvek im kažem: nemojte da dolazite ni mnogo pre vremena, niti da kasnite – dođite na vreme. Ponavljam, ovi momci su zasita disciplinovani, možda se jednom neko uspavao, ali ništa ne mogu da im zamerim.

Posle četiri meseca rada, treninga, mečeva, Stanojević ima daleko jasniju sliku tima, pa smo ga upitali ko je najbolji fudbaler Partizana u ovom trenutku.

- Može dvojako da se tumači odgovor na to pitanje, Kada bismo gledali produktivnost, ko najviše donosi iz meča u meč, za mene su to Sveta Marković i Takuma Asano. Ako pričamo ko najviše zna, odnosno ko je najbolji fudbaler, onda su to Sejduba Suma, Bibras Natho i Lazar Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija