• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

17:08

NOVA LICA U PARTIZANU! Stanojević dobio DVA napadača! /FOTO/

Partizan

NOVA LICA U PARTIZANU! Stanojević dobio DVA napadača! /FOTO/

Podeli vest

Početak priprema u Partizanu sve je bliži, a igrači će stručnom štabu biti na raspolaganju od 8. januara i to u proširenom sastavu, pošto je struka rešila da se trojica omladinaca i jedan kadet pridruže radu prvog tima posle dobrih partija u mlađim kategorijama

Poznato je koliko pažnje posvećuje Partizan biserima iz svoje omladinske škole, a u zimskoj klasi 2021. godine četvorica igrača biće na pripremama za prvim timom crno-belih posle sjajnih partija u mlađim kategorijama. Reč je o Mihajlu Petkoviću, Vanji Vlahoviću, Marku Milovanoviću i Samedu Baždaru.

Foto: Starsportphoto

Mihajlo Petković rođen je 2004. godine i uprkos činjenici da po godinama treba da igra u kadetskom rangu, talentovani vezista već nastupa u omladinskom timu Partizana. Pokriva poziciju ofanzivnog veznog, ali se snalazi i iza špica. 

Petkovićev vršnjak Vanja Vlahović bolje se snalazi po boku, podjednako dobar i levo i desno, takođe nastupa za omladinski tim crno-belih. Stanojević ga je već vodio u Suboticu na megdan Spartaku, ali je Lazar Marković uspeo da se oporavi pre meča te je Vlahović ostao van konkurencije. 

Marko Milovanović treći je iz omladinskog tima koji će od 8. januara imati priliku da se nametne Aleksandru Stanojeviću. Pokriva poziciju napadača, kao i Samed Baždar koji jedini nastupa za kadete, ali važi za jednog od najvećih talenata u Partizanovoj omladinskoj školi. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 3 godine

Ramadani ne treba da brine,stize nova roba.A trener ako to jeste odbacuje skoro gotove igrace(Colic) da bi imao klince za prodaju.Svi ce po nesto zaraditi osim FKPartizan.Zalosno.Kamo lepe srece da mu se moze verovati ali posle spustanja cene Sadiku i Stevanovicu imam utisak da radi ne za opste nego za tudje dobro.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija