• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

19:30

MOŽE LI PARTIZAN DO PLEJ-OFA! Poraz u Čačku mogao bi skupo da košta crno-bele! /ANKETA/

Partizan

MOŽE LI PARTIZAN DO PLEJ-OFA! Poraz u Čačku mogao bi skupo da košta crno-bele! /ANKETA/

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su od Borca iz Čačka sa 75:71 u 14. kolu ABA lige

Da stvar po crno-bele bude gora, ovaj poraz mogao bi skupo da ih košta u borbi za plej-of! Partizan je na skoru sedam pobeda i isto toliko poraza i peta je ekipa na tabeli! Ispod njih se trenutno nalazi i Budućnost koja ima šetiri utakmice manje, ali i svega jedan poraz, a teško je očekivati da će Podgoričani odigrati toliko slabo u nastavku sezone i završiti istu sa sedam izgubljenih utamica. 

Foto: Starsportphoto

U borbi za plej ov nalazi se i Olimpija koja je takođe odigrala svega 10 utakmica, ali i oni imaju četiri poraza manje za sada! Od ekipa koje su trenutno na prve četviri pozicije tu su Mornar i Zvezda sa po dva poraza i po dve odnosno utakmicom manje u odnosu na crno-bele. Mega i Igokea imaju po devet pobeda, sa tim što tim iz Laktaša ima poraz manje, ali i utakmicu manje - 3!

Anketa

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

SEDAM PORAZA A TEK JE KRENUO DRUGI KRUG I S OBZIROM DA TEK PREDSTOJE UTAKMICE SA FAVORITIMA TEŠKO JE OČEKIVATI DA NE BUDE JOŠ NEKI KIKS. PLEJ OF JE NEMOGUĆ.

Volim crno bele

pre 3 godine

A sto ce tamo?‍♀️trenutno kakvi su ni ne trebaju tamo?‍♀️iskreno??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija