• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

21:07

POZNATO JARAMAZOVO STANJE! Filipovski razočarano rekao! IZGUBILI SMO GA!

Partizan

POZNATO JARAMAZOVO STANJE! Filipovski razočarano rekao! IZGUBILI SMO GA!

Podeli vest

Košaraši Partizana poraženi su u Čačku sa 75:71, ali poraz za crno-bele mogao bi da bude manji problem

U četvrtoj četvrtini Ognjen Jaramaz je posle jednog prodora ostao na parketu, nije mogao sam da napusti teren. Svoju zabirnutost zbog toga pokazao je i Filipovski nakon meča. 

- Čestitam Borcu na više nego zasluženoj pobedi. Vodio je od početka do kraja. U napadu su nas raširili, pogađali. Igrali su dobru košarku. Na drugoj strani u odbrani su dosta puštali neke naše igrače koji jednostavno nisu pogodili. Izgubili smo i Jaramaza, nadam se da nije teška povreda. Naravno da nisam zadovoljan igrom, napadom. Iako smo radili, ali taj rad se nije video na ovoj utakmici. Jednostavno, premalo organizacije i pametnih dodavanja. A na drugoj strani, u odbrani smo pali na fudamentima - rekao je Filipovski. 

Foto: Starsportphoto

Sa druge strane trener Čačana Marko Marinković bio je zadovoljan posle pobede. 

- Drugi krug smo krenuli pobedom protiv Partizana. Ne možemo nešto preterano da se radujemo, svaka pobeda nam je kao kuća. Nadam se da ovo neće biti poslednja. Igrači su se dobro pripremili za utakmicu, imali smo dovoljno vremena. Mnogo je teško, a nekako se uvek zalomi na nama. Otišli smo i vratili se sa dva putovanja bez odigrane utakmice. Mislim da moja ekipa ne zaslužuje ovo mesto na kom se trenutno nalazi. Ali to moramo da potvrdimo na terenu. Izvukli smo pouke iz prvog dela sezone - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 3 godine

Direktan krivac za povredu Jaramaza je Filipovski.Nije ga vadio iz igre i došlo je do popuštanja tetiva i ligamenata,jer igrač je izlazio iz povrede i nije potpuno spreman.Trifunović mu sedi sve vreme na klupi,a kada će da igra, ako ne igra protiv Borca,bila je prilika da odigra 30 minuta,ma kakav učinak imao.Čestitke Borcu,ali ovakav diletantizam i siromašno znanje trenera je zabrinjavajuće.Plaćamo tri trenera,a i da je Šćepanović ostao mogli smo imati ovako loš skor,verovatno bolji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija