• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2021

15:49

NEMAMO IZGOVOR, NE MOŽEMO ŽIVETI U PROŠLOSTI! Filipovskom prekipelo, traži pravi Partizan!

Partizan

NEMAMO IZGOVOR, NE MOŽEMO ŽIVETI U PROŠLOSTI! Filipovskom prekipelo, traži pravi Partizan!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski, nakon poraza u ABA ligi od Borca u Čačku, a pred prvi meč Top 16 faze Evrokupa protiv Trenta, rekao je da očekuje reakciju tima u napadu i odbrani

Crno-beli u sredu od 20.30 u hali Hali sportova "Ranko Žeravica" u prvom kolu novoformirane grupe dočekuju italijanski Trento.

- Ako smo od pravog materijala, odreagovaćemo. Očekujem reakciju u odbrani, očekujem reakciju u napadu. Nema šta da se krije, to što smo izgubili od Borca nije dobro. Da li imamo izgovor? Nemamo izgovor! Ali ne možemo živeti u prošlosti. Imali smo sastanke, gledali utakmicu, detalj po detalj, radili na fundamentima igre na kojim smo pali u odbrani i napadu. Hteli, ne hteli, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo jer igramo sa Trentom - rekao je Filipovski za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Sašo Filipovski



- Oni su ekipa koja igra brzo, imaju iskusne, pokretljive igrače na pozicijama 4 i 5, odlične šutere...Jesu nezgodna ekipa, ali spremamo se za njih maksimalno i očekujem da ćemo odigrati na visokom nivou sa velikom borbenošću 40 minuta i da ćemo pokazati ono šta radimo u sali - poručio je Filipovski.

Kapiten crno-belih Novica Veličković kaže da ne smeju da dozvole brejk na startu Top 16 faze.

- Krećemo u novu fazu koja se igra praktično od nule. U ovom trenutku, s obzirom na sve okolnosti, to nam možda i više odgovara jer se u najvećoj meri broji samo ono što dolazi. Imamo ispred sebe nezgodnog protivnika, ekipu koja ove sezone igra veoma dobro i koja će učiniti sve da već u prvom kolu uzme brejk. Mi to ne smemo da im dozvolimo. Ali, da bismo došli do pobede moramo da odigramo mnogo bolje nego u Čačku, borbeno i pametno u oba pravca -  istakao je Veličković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija